Κατερίνα Καινούργιου: Βούρκωσε on air! Δεν έκρυψε τα δάκρυά της!

Τι την έκανε να συγκινηθεί;

Κατερίνα Καινούργιου: Βούρκωσε on air! Δεν έκρυψε τα δάκρυά της!

Δεν έκρυψε καθόλου τα δάκρυά της on air η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία συγκινήθηκε και βούρκωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε», προβλήθηκε μία συνέντευξη του Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος έχει έντονο φιλανθρωπικό έργο.

Μόλις το βίντεο τελείωσε, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και είπε:

«Λοιπόν παιδιά συγκινήθηκα και θέλω να σας πω το γιατί, δεν το παθαίνω ποτέ στον αέρα. Η κατάσταση των παιδιών στο συγκεκριμένο κέντρο, είναι αρκετά βαριές οι καταστάσεις του συνδρόμου down και όλες οι υπόλοιπες ασθένειες, οπότε είναι πολύ λίγοι άνθρωποι που πηγαίνουν εκεί και θέλουν να βοηθήσουν. Βλέπεις τώρα εκεί ένα παιδί που πηγαίνει εκεί και είναι ο Ευθύμης, δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όσα είπε για τα τηλεοπτικά, τον έχουν κατηγορήσει, τον έχουν λιθοβολήσει, ξέρω ότι έχει μια πολύ ευαίσθητη ψυχή, αυτό το πράγμα το κάνει πάρα πολλά χρόνια και το κάνει με την καρδιά του και την ψυχή του οικειοθελώς και για μένα αυτό σημαίνει πολλά. Επειδή βγαίνουν τελευταία κρίνουν, μιλάνε, ο ένας έχει άποψη, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτό το χώρο που έχουν μεγαλείο ψυχής. Απλά συγκινήθηκα, βγαίνουν όλοι, ασχολούμαστε με μπούρδες καθημερινά, ο ένας βγαίνει και κράζει τον άλλο, η μια κομπλεξικιά βγαίνει και σχολιάζει αρνητικά συναδέρφους της, ποιοι από όλους αυτούς πραγματικά έχουν ομορφιά ψυχής…».

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες, η Κατερίνα Καινούργιου τους είχε αφήσει όλους "κάγκελο" στην εκπομπή της, λέγοντας πως έχει πάνω της πολύ πλαστικό!

Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε έξαλλη με τη Ναταλία Γερμανού! «Θα μπορούσε να πει...»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με τη συγγνώμη που ζήτησε η Ναταλία Γερμανού στη χθεσινή της συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και σχετικά με το τι θα μπορούσε να έχει πει για την εκπομπή της.

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον "DJ Pitsi" , ζητώντας του δημόσια συγγνώμη για τα σκληρά της λόγια.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Είχα εκφραστεί λίγο σκληρά για εκείνον, όταν ήταν σε μια άλλη εκπομπή, αλλά μια συγνώμη έστω με καθυστέρηση...».

Το σχόλιο περί "άλλης εκπομπής" φάνηκε να ενοχλεί την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία με τη σειρά της είπε:

«Εντάξει, να πάει τώρα εκεί και να πει στην εκπομπή της Καινούργιου…» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πραγματικά οι λόγοι που αποχώρησε ο Dj Pitsi τότε από την εκπομπή ήταν άλλοι. Ούτε τσακωθήκαμε ούτε τίποτα. Πολύ καλό παιδί! Η Ναταλία δεν θεωρώ ότι το είπε άσχημα το “σε μια άλλη εκπομπή” απλά εκείνη την ώρα το είπε έτσι. Τη νύφη τότε την είχαμε πληρώσει όλοι, όχι μόνο ο Dj Pitsi, αλλά ας μην το αναλύσουμε».