Όλγα Πηλιάκη - Στέλιος Χανταμπάκης: Ονειρεμένες διακοπές μαζί με τα παιδιά τους! Οι εικόνες τους, "μάγεψαν"!

"Τρυφερές" στιγμές!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Όλγα Πηλιάκη - Στέλιος Χανταμπάκης: Ονειρεμένες διακοπές μαζί με τα παιδιά τους! Οι εικόνες τους,

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης συνεχίζουν τις ονειρεμένες τους διακοπές μαζί με τα παιδιά τους! Οι πρόσφατες εικόνες μάλιστα, "μάγεψαν" με τις "τρυφερές" τους στιγμές!

Οι τέσσερις τους βγήκαν για βόλτες, αλλά και για να δουν τα αξιοθέατα στην υπέροχη πόλη της Ισπανίας, Βαρκελώνη!

Ο φακός του YouWeekly ήταν εκεί, και τους "τσάκωσε" να ποζάρουν χαμογελαστοί έξω από το Sagrada Familia, με την οικογένεια να είναι πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη από ποτέ.

Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο μακριά από την καθημερινότητά τους και αυτό φαίνεται.

Όλγα Πηλιάκη - Στέλιος Χανταμπάκης διακοπές
Όλγα Πηλιάκη - Στέλιος Χανταμπάκης Βαρκελώνη
Όλγα Πηλιάκη - Στέλιος Χανταμπάκης familia

To ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, και μάλιστα δεν διστάζει και να μας το δείχνει! Πρόσφατα, έχοντας βγει στην εξοχή μαζί με τα παιδιά τους, ο Χανταμπάκης σκέφτηκε να κάνει μια φάρσα στην αγαπημένη του και να την δείξει στον κόσμο.

Όλγα Πηλιάκη - Στέλιος Χανταμπάκης: Το "μαγικό" οικογενειακό ταξίδι τους στην Βαρκελώνη!

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης, αποφάσισαν να απολαύσουν μερικές μέρες μακριά από τις υποχρεώσεις τους και για αυτό αποφάσισαν να κάνουν ένα "μαγικό" οικογενειακό ταξίδι στην Βαρκελώνη!

Οι τέσσερις τους αφού έκαναν βόλτες στη πόλη, πήγαν από το Cap Nou και είδαν από κοντά το εντυπωσιακό γήπεδο της Barcelona, αλλά και το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης!

Οι ίδιοι ως λάτρεις των social media, έγραψαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, «Ξενάγηση στο γήπεδο και το μουσείο της #barcelona !!! Μανωλάκη μου σου εύχομαι μια μέρα να καταφέρεις να παίξεις και εσυ εδώ!!! Keep dreaming!!».

«Park Güell! Πανέμορφο! Δεν ξέρω αν θα θυμούνται κάτι όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μας… αυτό που ξέρω όμως είναι ότι εγώ θα θυμάμαι για πάντα αυτές τις στιγμές μαζί τους… ευλογία!».

To ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, και μάλιστα δεν διστάζει και να μας το δείχνει! Πρόσφατα, έχοντας βγει στην εξοχή μαζί με τα παιδιά τους, ο Χανταμπάκης σκέφτηκε να κάνει μια φάρσα στην αγαπημένη του και να την δείξει στον κόσμο.

Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Έφυγαν από την Ελλάδα με τα παιδιά τους! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το αεροπλάνο!

Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το αεροπλάνο που δείχνει ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη έφυγαν από την Ελλάδα με τα παιδιά τους!

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει μια Χριστουγεννιάτικη απόδραση και να επισκεφτούν μια πόλη του εξωτερικού για να απολαύσουν αυτές τις γιορτινές ημέρες!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά του, Μαλένα και Μανώλης πήγαν μέχρι την Βαρκελώνη! Είναι γνωστό πως αυτή η οικογένεια λατρεύει τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία τρέχουν σε νέους προορισμούς!Μάλιστα, πριν λίγο καιρό σύσσωμη η οικογένεια ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη!

Οι τέσσερις τους έφθασαν χθες στην ισπανική πόλη και έκαναν ήδη τις πρώτες βόλτες τους στους εμπορικούς δρόμους και οι περιπέτειες της αγαπημένης οικογένειας δεν έχουν σταματημό!

Δείτε την φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο:

Όλγα Πηλιάκη Στέλιος Χανταμπάκης παιδιά