Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Έστειλαν τα περαστικά τους στην Αντιγόνη Ψυχράμη! Το πρόβλημα υγείας του γιου της!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Έστειλαν τα περαστικά τους στην Αντιγόνη Ψυχράμη! Το πρόβλημα υγείας του γιου της!

Έστειλαν τα περαστικά τους στην Αντιγόνη Ψυχράμη, οι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης! Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για το πρόβλημα υγείας του γιου τους!

O ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή τους και μίλησε για τα πάντα! Ανάμεσα σε όλα ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε και τον μικρό του γιο, ο οποίος είναι κρυωμένος!

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως μετά το τέλος της εκπομπής θα πήγαινε σπίτι του, ώστε να πάνε μαζί με την γυναίκα του, τον γιο τους στο νοσοκομείο. Στέλνοντας λοιπόν τα περαστικά τους οι παρουσιαστές, βγήκε και η Αντιγόνη Ψυχράμη τηλεφωνικά στην εκπομπή τους και δήλωσε πως τους βλέπει αγκαλιά με τον μικρό της.

Δείτε τα όσα έγιναν αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε ωστόσο και το αδιανόητο περιστατικό που συνέβη πρόσφατα στο πλατό της εκπομπής τους, με φίδι που "τάραξε" την παρουσιάστρια!

Κρατερός Κατσούλης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του! «Μπορεί να σε ρίξει κάτω»!

Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να σε ρίξει κάτω»!

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από περίπου έναν χρόνο και το οποίο τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση που συμμετείχε.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ καλά. Το πρόβλημα που είχα είχε να κάνει με τη μέση μου. Ήταν στρες. Χτυπάει παντού. Δεν κάνει επιλογές το στρες. Μπορεί να σε ρίξει κάτω. Το στρες δεν καταλαβαίνει αν δουλεύεις πολύ. Η αλήθεια είναι πως έκοψα ταχύτητα πολύ για ένα χρόνο. Έφυγα από την εκπομπή και από το θέατρο. Μετά χρησιμοποίησα όλο το χρόνο του καλοκαιριού για απόσταση.

Έτσι κι αλλιώς οι γιατροί μου είχαν πει πως για να επανέλθω ήθελα 6-7 μήνες. Κατάλαβα πως ήταν πολύ σοβαρό το θέμα το πρώτο 24ωρο. Μετά όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν έκανα θέατρο. Δυνάμωσα και επειδή φέτος δεν γινόταν, ήθελα πάρα πολύ να κάνω θέατρο και ήρθε μια πρόταση να παίξω πάλι με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη».

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το σπίτι τους έχει μέσα κούνιες! Απίστευτες φωτογραφίες...

Ατύχημα για τον Κρατερό Κατσούλη! Τι συνέβη;

Ένα ατύχημα είχε ο Κρατερός Κατσούλης και μόλις δείτε τι συνέβη, δεν θα το πιστεύετε!

Το πρωί της Παρασκευής, ένα απρόοπτο συμβάν περίμενε τον Κρατερό Κατσούλη κατά την έναρξη της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», το οποίο και διέκοψε την ροή της εκπομπής!

Συγκεκριμένα, ενώ χόρευε, σκίστηκε το πουκάμισό του με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε γέλια τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και οι συνεργάτες τους. Ο Κρατερός Κατσούλης παρέμεινε ωστόσο ατάραχος και κέρδισε τις εντυπώσεις! Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο:

Ατύχημα για τον Κρατερό Κατσούλη! Τι συνέβη;