Θανάσης Ευθυμιάδης: Τα λόγια που θα ζητηθούν! "Ντροπή τους. Ας κάνουν κάτι να..."

Τι τον εξόργισε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θανάσης Ευθυμιάδης: Τα λόγια που θα ζητηθούν!

"Ντροπή τους. Ας κάνουν κάτι να ελαφρώσουν το πρόγραμμα των παιδιών!" Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για την αδικία που επικρατεί στα σχολεία και τα λόγια του θα ζητηθούν!

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο "Πρωινό", όπου και μίλησε για τα πάντα. Ανάμεσα σε αυτά μίλησε για τις δύο του κόρες, και "ξέσπασε" για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουν πλέον τα παιδιά!

Χαρακτηριστικά είπε, «Εάν το κανονικό είναι να μεγαλώνουν τα παιδιά έτσι όπως θέλει το Υπουργείο Παιδείας, ντροπή σε αυτούς που βγάζουν την ύλη στα σχολεία. Ντροπή σε αυτούς που στερούν από τα παιδιά τα παιδικά τους χρόνια, ντροπή σε αυτούς που βγάζουν την ύλη και στερούν από τα παιδιά μας το παιχνίδι. Ντροπή σε αυτούς που βγάζουν όλο αυτόν τον όγκο που πρέπει να κουβαλάνε τα παιδιά κάθε μέρα στις σάκες τους και να παθαίνουν σκολίωση. Ντροπή τους.

Δεν έχω να πω τίποτε άλλο.Προσεύχομαι μόνο να θυμηθούν πως και εκείνοι ήταν παιδιά κάποτε. Να μειώσουν την ύλη και το άγχος των παιδιών μας. Να μειώσουν το άγχος των εφήβων που ξεχνάνε λόγω πανελληνίων τι είναι έρωτας και εφηβεία. Τους προσθέτουν άγχος και τους κάνουν να θυμούνται αυτήν την ηλικία σαν βασανιστήριο. Ντροπή τους. Ας κάνουν κάτι να ελαφρώσουν το πρόγραμμα των παιδιών. Η καθημερινότητα σπίτι είναι: “Τι λέει το Υπουργείο Παιδείας;” Πρώτα το διάβασμα και μετά το παιχνίδι; Η δικιά μου η καθημερινότητα είναι, πρώτα το παιχνίδι και μετά το διάβασμα».

Δείτε αναλυτικά όλη του την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς παρεμπιπτόντως έχετε δει τις κόρες του; Είναι "κουκλάκια"!

Θανάσης Ευθυμιάδης: Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση! Αποκλειστικό...

Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση ο Θανάσης Ευθυμιάδης σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όσα έμαθα γι αυτό το... δυνατό comeback!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, ο ηθοποιός έχει δεχτεί μια πολύ καλή πρόταση από το ALPHAtv για να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του σταθμού, "Love after love", σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, η οποία θα βγει στις οθόνες μας τον Οκτώβριο.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση! Αποκλειστικό...

Με βάση την πηγή μου, ο ηθοποιός δεν έχει πει ακόμα το μεγάλο ναι αλλά... είναι πολύ κοντά στο να δώσει το χέρι! Γνωρίζω πως... κάπου σκαλώνει το οικονομικό κομμάτι αλλά το κανάλι τον θέλει πάρα πολύ, γιατί είναι ένα πρόσωπο που έχει καιρό να κάνει την εμφάνισή του στην τηλεόραση, και θα κάνει τα πάντα για να τον έχει!

Άρα... αναμένουμε! Αν και θεωρώ πως, θα πει το ναι...