Πρώην παίκτριες του GNTM αποκαλύπτουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα! Που θα τις δούμε;

Ο λόγος για τις...

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτριες του GNTM αποκαλύπτουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα! Που θα τις δούμε;

Πρώην παίκτριες του GNTM αποκαλύπτουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα! Που θα τις δούμε ωστόσο και τι αποκάλυψαν οι ίδιες;

Οι κοπέλες μίλησαν στην κάμερα του "Ευτυχείτε" και τα αποκάλυψαν όλα αναλυτικά, τόσο για την επόμενη δουλειά τους, όσο και για όσα έγιναν μέσα στο ριάλιτι!

Ο λόγος για τις Ελευθερία Καρναβά και η Κωνσταντίνα Φλώρου! Η Ελευθερία είπε, "Το GNTM ήταν μία καλή ευκαιρία για τη δουλειά μου. Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα. Δεν έχει γίνει κάτι διαφορετικό από αυτά που είδατε στο παιχνίδι. Οι σχέσεις μου με τα κορίτσια εξακολουθούν να είναι ίδιες".

Ενώ η Κωνσταντίνα Φλώρου, δήλωσε, "Δεν ήταν σκοπός μου να μπω και να τσακωθώ. Ήταν να γίνω μοντέλο. Μιλάω με πολλά κορίτσια. Προσπαθώ να χάσω τα κιλά που πήρα στο παιχνίδι. Μένω στην Κατερίνα Πεφτίτση και βρίσκομαι σε διαδικασία μετακόμισης".

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψαν στο παρακάτω βίντεο.

Εντωμεταξύ δείτε ποια είναι η αδερφή της που θα πάρει μέρος στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Απίστευτο! Πρώην παίκτρια του GNTM είχε κάνει δοκιμαστικό για το δελτίο καιρού!

Απίστευτο! Δεν πάει το μυαλό σας ποια πρώην παίκτρια του GNTM είχε κάνει δοκιμαστικό για το δελτίο καιρού!

Ο λόγος για την Ειρήνη Καζαριάν. Το μοντέλο κατάφερε να ξεχωρίσει από την συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας και μάλιστα κατάφερε και να το κερδίσει.

Τώρα είναι η σειρά της αδερφής της Μαρίας Καζαριάν που θα συμμετέχει στον φετινό κύκλο του My Style Rocks.

Τα δυο κορίτσια ωστόσο είχαν προσπαθήσει ξανά να μπουν στον χώρο της τηλεόρασης στο παρελθόν. Οι αδερφές Καζαριάν είχαν περάσει από οντισιόν για το δελτίο καιρού στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη το 2014.

Τελικά όμως δεν πήραν μέρος από επιλογή του καθώς όπως είπαν δεν είχαν χρόνο. Το μεσημέρι της Τρίτης προβλήθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» απόσπασμα από το δοκιμαστικό τους.

Εντωμεταξύ δείτε ποια είναι η αδερφή της που θα πάρει μέρος στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ