Όταν παίκτρια του My Style Rocks έκρινε τις εμφανίσεις της παρουσιάστριας, Κατερίνας Στικούδη!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Όταν παίκτρια του My Style Rocks έκρινε τις εμφανίσεις της παρουσιάστριας, Κατερίνας Στικούδη!

Κι όμως υπήρξαν εποχές που παίκτρια του My Style Rocks έκρινε τις εμφανίσεις που έκανε τότε η παρουσιάστρια του σόου, Κατερίνα Στικούδη!

Ο διαγωνισμός μόδας του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες και βλέποντας τις νέες παίκτριες συνειδητοποιούμε ότι κάπου τις έχουμε ξαναδεί...

Συγκεκριμένα, η Τόνια Κούμπα δεν είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθεί με θέματα μόδας στην τηλεόραση, καθώς είχε πάρει μέρος και στον διαγωνισμό «fashion blogger of the year», στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Τόνια Κούμπα My Style Rocks ΣΚΑΪ

Ωστόσο τότε ήταν ξανθιά και όχι κοκκινομάλλα, όπως σήμερα... Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

My Style Rocks Τόνια Κούμπα ΣΚΑΪ

Εκτός από αυτήν την συμμετοχή της όμως την είχαμε ξαναδεί στην εκπομπή «Μόνο για σένα» με τη Φωτεινή Γεωργαντά, όπου και έκρινε τις εμφανίσεις πολλών διασήμων κυριών, μεταξύ αυτών και της Κατερίνας Στικούδη που είναι η παρουσιάστρια!

Τόνια Κούμπα Κατερίνα Στικούδη My Style Rocks

Επίσης, δεν θα πιστέψετε ποια παίκτρια πόζαρε δίπλα στην Kim Kardashian!

My Style Rocks: Τις έκανε ρεζίλι η Ευρυδίκη! Δεν άφησε καμία χωρίς να την "κάψει"!

Ρεζίλι έκανε όλες τις παίκτριες στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου! Δεν άφησε ούτε μία χωρίς να την "κάψει", ενώ την τιμητική της είχε η Τόνια Κούμπα!

Είναι ίσως η πιο καυστική παίκτρια της νέας σεζόν του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΙ και αυτό φαίνεται από κάθε της κριτική.

Στο σημερινό επεισόδιο, που νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Καζαριάν, η Ευρυδίκη "έθαψε" την Τόνια Κούμπα και την Κρίστεν Λεωτσάκου!

«Έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν αυτά τα μπαλάκια στο κεφάλι σου και χθες και σήμερα, παραπέμπουν σε κάτι από μαγαζί ερωτικών ειδών. Η τσάντα είναι απομίμηση, αίσχος! Αν κάποιος δεν μπορεί να πάρει την αυθεντική, να πάρει μία με πέντε ευρώ που να μη γράφει τίποτα πάνω.

Σήμερα μου κάνεις μια καρικατούρα της Ελένης Λουκά. Μια καρικατούρα, ούτε καν η Ελένη Λουκά. Συγγνώμη, αλλά είμαι ειλικρινής. Δεν ήρθα εδώ για να λέω ψέματα. Είμαι σκληρή, αλλά είναι η αλήθεια μου. Δεν μπορώ να λέω συνέχεια ότι είσαι ωραία, σε αγαπώ» είπε στην Τόνια Κούμπα.

Όσο για την Κρίστεν Λεωτσάκου:

«Βαρέθηκα! Βαριέμαι συνέχεια το ίδιο και το ίδιο. Προστασία περιβάλλον, το ένα το άλλο, βαρέθηκα και πιστεύω δεν είσαι πρακτική σε αυτό που κάνεις. Θα πας έτσι βρε ψυχούλα μου να μαζέψεις πλαστικά; Μας δουλεύεις; Όχι βέβαια. Το ντύσιμο σου παραπέμπει στο golf club να πιείς ένα τσάι, ένα καφέ με μα φίλη σου».