Ελένη: Η ατάκα που την έκανε να «σωριαστεί» στην πολυθρόνα! «Αχ μην το συνεχίσουμε αυτό»

Απίστευτο!

Ελένη: Η ατάκα που την έκανε να «σωριαστεί» στην πολυθρόνα! «Αχ μην το συνεχίσουμε αυτό»

«Αχ μην το συνεχίσουμε αυτό», είπε η Ελένη Μενεγάκη όταν άκουσε την ατάκα που την έκανε να «σωριαστεί» στην πολυθρόνα!

Καλεσμένος στην εκπομπή της παρουσιάστριας στον Alpha ήταν ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας και συζήτησαν για την σειρά «Έρωτας Μετα», που συμμετέχει.

Κάποια στιγμή ο Κώστας Κόκλας είπε μία ατάκα και η Ελένη έπεσε στην πολυθρόνα της λέγοντάς του να μην το συνεχίσει γιατί ακόμα της το «χτυπάνε» τα παιδιά της!

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον, εσύ έχεις γνωρίσει και τον μπαμπά μου Ελένη»!

Και τότε η Ελένη Μενεγάκη «σωριάστηκε» στην πολυθρόνα και είπε: «Αχ μην το συνεχίσουμε αυτό. Ακόμα το συζητάνε τα παιδιά μου, το θυμούνται…»!

Αλήθεια είναι ότι τότε είχε ρωτήσει στον αέρα της εκπομπής της τι κάνει ο μπαμπάς του και ο Κώστας Κόκλας τόνισε: ««ο μπαμπάκας μου; Ο Μίμης, συγχωρεμένος… τον χάσαμε. Έφυγε, έφυγε… Ο Μίμης δεν άντεξε όταν έφυγε η μητέρα μου…».

Ελένη Μενεγάκη Κώστας Κόκλας

"Πανικός" στην Ελένη! Η παρουσιάστρια είχε σκυμμένο το κεφάλι της όταν...

"Πανικός" επικράτησε με στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια είχε σκυμμένο το κεφάλι της όταν το logo και η μουσική άρχισαν να παίζουν χωρίς να το παρατηρήσει!

Η παρουσιάστρια τα έχασε για λίγα δευτερόλεπτα με το απρόοπτο περιστατικό, ωστόσο αμέσως συνήλθε στην κανονική της ροή!

Πιο χαρακτηριστικά είπε, "Επειδή είχα το κεφάλι μου κάτω, βγήκαμε; Δεν είχαμε ήχο. Αν δεν είχαμε μόνο ήχο στο πλατό εντάξει…Εμείς έχουμε Dj Pitsi και δεν έχουμε ανάγκη".

Εσείς το ξέρατε πως η παρουσιάστρια βγήκε με τον Γιάννη Λάτσιο; Και όμως υπάρχουν φωτογραφίες - ντοκουμέντα από την έξοδό τους.

Και όμως έγινε! Η Ελένη έκανε λάθος on air! Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη στο πλατό!

Η Ελένη έκανε λάθος on air! Και όμως έγινε και δεν θα πιστέψετε τι συνέβη στο πλατό! "Χαμός" με την αποκάλυψη της παρουσιάστριας!

Η ίδια παραδέχτηκε ότι έγινε ένα μικρό λάθος στην εκπομπή της, με αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή ο συνεργάτης της να στεναχωρηθεί!

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια είπε τόσο σε εκείνον όσο και στους τηλεθεατές, "Αν γίνεται ένα λάθος, δικό μου είναι. Εγώ έχω την ευθύνη στην εκπομπή! Μην το παίρνεις προσωπικά! Μην στεναχωριέσαι, αφού εγώ δεν είπα τίποτα"! Ο DJ Pitsi της απάντησε, "Εννοείται ότι στεναχωριέμαι!" ενώ εκείνη γύρισε και του είπε, "Σου έχω πει να προστατεύεις τον εαυτό σου".

Ελένη λάθος

Αυτή είναι η θαυματουργή δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη με την οποία έχασε 6 ολόκληρα κιλά!