Snik: Το "μυστικό" που ήξεραν λίγοι! Ακόμα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμεινε άφωνη!

Τι δεν γνωρίζαμε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Snik: Το

Αυτό είναι το "μυστικό" του Snik που ήξεραν λίγοι! Ακόμα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμεινε άφωνη! Δεν θα πιστέψετε τι ήταν αυτό που κρατούσε "κρυφό"!

Ο γνωστός trapper, ως λάτρης των socail media, μοιράζεται με τους ακολούθους του συχνά μέσω του Instagram διάφορα από την προσωπική του ζωή!

Ένα από αυτά πρόσφατα μάλιστα ήταν το ότι έχει το δικό του κομμωτήριο. Κάτι που αρκετοί ωστόσο δεν ήξεραν και όταν το έμαθαν, έμειναν έκπληκτοι. Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, ώστε να δείξει το νέο του κούρεμα.

Snik μυστικό

Μετά από αυτό αναμένεται να δει περισσότερους θαυμαστές του, να τον επισκέπτονται ώστε να κάνουν και εκείνοι το δικό τους κούρεμα.

Εσείς έχετε δει ωστόσο ποιος προσπάθησε να μιμηθεί τον Snik με την γούνα;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το καλά κρυμμένο μυστικό της, αποκαλύφθηκε! Το "σημάδι" στο σώμα της που ήξερε μόνο ο Snik!

Το καλά κρυμμένο μυστικό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αποκαλύφθηκε από μερικές φωτογραφίες. Το "σημάδι" στο σώμα της που ήξερε μόνο ο Snik, μεταξύ άλλων κοντινών της προσώπων.

Σε ένα από τα επεισόδια στις audition του GNTM, είχαμε δει μια κόντρα ανάμεσα στην ίδια και στην Βίκυ Καγιά για τα τατουάζ, καθώς η δεύτερη θεωρεί πως τα μοντέλα δεν πρέπει να έχουν.

Όπως φαίνεται, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είχε αντίθετη άποψη, μιας και η ίδια έχει τατουάζ στο σώμα της, το οποίο δεν έχει παρατηρήσει κανείς, καθώς προσπαθεί να το κρύβει.

Snik: Βγήκε να τραγουδήσει σε μαγαζί και μόνο που δεν του όρμησαν! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Στο εσωτερικό του αριστερού της χεριού, λίγο πιο πάνω από τον καρπό, η Ηλιάνα έχει κάνει ένα μικρό και διακριτικό τατουάζ, το οποίο δύσκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου τατουάζ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik