Γωγώ Γαρυφάλλου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! Οι πρώτες εικόνες!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Γωγώ Γαρυφάλλου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! Οι πρώτες εικόνες!

Η Γωγώ Γαρυφάλλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και οι πρώτες της εικόνες είναι μοναδικές! Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να βρεθεί στο σπίτι της, αγκαλιά με το μωρό της!

Το «Γωγουλίνι», όπως έγινε ευρέως γνωστή, και ο σύζυγός της, κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους!

Η ίδια δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τους φίλους, αλλά και τους θαυμαστές της, για αυτό και έσπευσε να ποζάρει και να δείξει την τεράστια χαρά που την έχει συνεπάρει.

Γωγώ Γαρυφάλλου εξιτήριο
Γωγώ Γαρυφάλλου γέννα

Δείτε επίσης τα όσα είχε αποκαλύψει η ίδια για την συμμετοχή της στο ριάλιτι Survival!

Γωγώ Γαρυφάλλου: Σοκάρει με τις δηλώσεις της μετά την γέννα! "Ήμουνα τυχερή που δεν..."

"Ήμουνα τυχερή που δεν στέγνωσε ο αμνιακός σάκος!" H Γωγώ Γαρυφάλλου σοκάρει με τις δηλώσεις της μετά την γέννα! Τι συνέβη και τρομοκρατήθηκε;

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε" η ίδια περιέγραψε όλα όσα της συνέβησαν και αποκάλυψε πως το όνομα της μικρούλας θα είναι, Αλίκη- Καλλιόπη!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, "Τέσσερις μέρες φεύγανε σταδιακά τα νεράκια και δεν το πήρα χαμπάρι απλά. Δεν είχε στεγνώσει το μωρό. Ήμουνα τυχερή που δεν στέγνωσε ο αμνιακός σάκος. Γέννησα χθες το βράδυ 5 το πρωί. Το μωράκι γεννήθηκε 1.850 με καισαρική τομή".

Δείτε επίσης τα όσα είχε αποκαλύψει η ίδια για την συμμετοχή της στο ριάλιτι Survival!

Χάρης Χριστόπουλος: Η δημόσια συγγνώμη στην Γωγώ Γαρυφάλλου - «Ξέρετε πως είμαι...»!

Δημόσια συγγνώμη στην Γωγώ Γαρυφάλλου είπε ο Χάρης Χριστόπουλος σήμερα το πρωί στο Happy Day. «Ξέρετε πως είμαι o τελευταίος άνθρωπος που θα πει κάτι άσχημο για μια γυναίκα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος, είχε αποκαλέσει την εγκυμονούσα «χοντρουλίνι» στον αέρα της εκπομπής με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη και να του απαντήσει.

«Πριν από λίγες μέρες είπα για την Γωγώ Γαρυφάλλου πως είναι χοντρουλίνι για χάριν αστεϊσμού. Είναι αυτό που με φωνάζει και εμένα η γυναίκα μου, όταν παίρνω παραπάνω κιλά. Αλλά θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί ήταν πολύ μικρό. Αλλά ξέρετε πως είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα έλεγα κάτι άσχημο για μια γυναίκα. Οι γυναίκες είναι το αντικείμενο της δουλειάς μου τα τελευταία 30 χρόνια. Λατρεύω τις γυναίκες, τις αγαπώ και πόσο μάλλον όταν είναι εγκυμονούσες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Χάρης Χριστόπουλος Γωγώ Γαρυφάλλου