Φαίη Σκορδά: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της! Ξάπλωσε στο κρεβάτι και της «χάιδευε» τα μαλλιά!

Ο γάτος της είναι η μεγάλη της αδυναμία!

Φαίη Σκορδά: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της! Ξάπλωσε στο κρεβάτι και της «χάιδευε» τα μαλλιά!

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Φαίης Σκορδά! Ξάπλωσε στο κρεβάτι και της «χάιδευε» τα μαλλιά ο γάτος της, που είναι η μεγάλη της αδυναμία!

Ο Prince, όπως είναι το όνομά του, είναι το αυτοκόλλητο της παρουσιάστριας. Η Φαίη Σκορδά δεν μπορεί λεπτό χωρίς εκείνον και οι 2 τους, είναι πραγματικά αχώριστοι.

Η ίδια, δημοσίευσε βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της, και συγκεκριμένα από την κρεβατοκάμαρά της. Σε αυτό, βλέπουμε την παρουσιάστρια ξαπλωμένη και τον λευκό της γάτο να της «χαιδεύει» με τον τρόπο του τα μαλλιά της. Πραγματικά, λιώσαμε! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Έχετε δει και την κουζίνα της;

Φαίη Σκορδά: Στο κρεβάτι της έχει μπλε κουβέρτα! Το σχέδιο της κλέβει την παράσταση!

Η Φαίη Σκορδά ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι της, στην οποία φαίνεται το κρεβάτι της που έχει πάνω του μπλε κουβέρτα! Αυτό ωστόσο που κλέβει πραγματικά την παράσταση, είναι το σχέδιο της!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περνάει πολλές ώρες στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της, μιας και αξιοποιεί όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους.

Σε ένα πρόσφατο post που έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μία φωτογραφία από το κρεβάτι της, στο οποίο χαλαρώνει μαζί με τον αγαπημένο της γάτο!

Η καρό κουβέρτα της κλέβει την παράσταση, μιας και είναι το τέλειο αξεσουάρ για κάθε σπίτι!

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί και ένα στιγμιότυπο μέσα από το δωμάτιο των παιδιών της!

Φαίη Σκορδά: Βίντεο μέσα από το σπίτι της! Στο μαρμάρινο πάτωμά της έχει στρώσει παραμυθένια χαλιά...

Στο σπίτι της η Φαίη Σκορδά έχει στρώσει παραμυθένια χαλιά πάνω στο μαρμάρινο πάτωμά της! Ανέβασε βίντεο από μέσα και είναι υπέροχο!

Η λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι ένας άκρος ενεργός χρήστης των social media και ειδικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποστάρει καθημερινά διάφορα πράγματα από την ζωή της, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική!

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον γάτο της μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της κι εμείς εκτός από το ότι ο γάτος της είναι μια γλύκα παρατηρήσαμε το πάτωμα, τα χαλιά και γενικά διάφορες άλλες λεπτομέρειες...

Ωστόσο, έχετε δει φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της στο Κιλκίς;