Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξάπλωσε στο κρεβάτι της και έκανε βίντεοκλήση! Δεν μιλούσε με τον Snik αλλά με την κολλητή της!

Δείτε στιγμιότυπα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξάπλωσε στο κρεβάτι της και έκανε βίντεοκλήση! Δεν μιλούσε με τον Snik αλλά με την κολλητή της!

Στο κρεβάτι της ξάπλωσε η Ηλιάνα Παπαγαωργίου και έκανε βίντεοκλήση. Δεν μιλούσε με τον Snik το μοντέλο, αλλά με την κολλητή της φίλη.

Μετά από ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα χαλάρωσε στο σπίτι της συζητώντας με την «αδερφή» της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εδώ και αρκετό καιρό κάνει παρέα με την Βασιλική Ρούσσου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το My style rocks και είχε εντυπωσιάσει με τις boho εμφανίσεις της.

Τόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όσο και η Βασιλική Ρούσσου στους λογαριασμούς τους στο Instagram δημοσίευσαν φωτογραφίες από την βίντεοκλήση που πραγματοποίησαν.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου κολλητή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik

Το σπίτι της το έχετε δει; Έχουμε φωτογραφίες μέσα από το μπάνιο της. Είναι το σπίτι που μένει με τον Snik;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αν έβλεπε την αδερφή της ο Snik θα την ερωτευόταν κι αυτή! Είναι μία κούκλα!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μία αδερφή που είναι σκέτη κούκλα! Είναι σίγουρο πως αν ο Snik την έβλεπε θα την ερωτευόταν κι αυτή αμέσως!

Το πανέμορφο μοντέλο έχει συγκλονίσει την Ελλάδα από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της στο GNTM, τόσο με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα όσο και με την απίστευτη ομορφιά της.

Τον τελευταίο καιρό ζει τον έρωτά της με τον νέο της αγαπημένο Snik, με τον οποίο μάλιστα συζεί!

Πρόσφατα λοιπόν το μοντέλο θέλησε να μας συστήσει τη μαμά της αλλά και την αδερφή της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μαζί τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η ομορφιά απ' ότι φαίνεται είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας μιας και οι δύο κυρίες είναι κούκλες!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου αδερφή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι αυτό το υπνοδωμάτιο της με τον Snik; Έχει στο κρεβάτι πολύχρωμα σεντόνια!

Στο κρεβάτι της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πολύχρωμα σεντόνια και χουχουλιάρικο πάπλωμα. Είναι αυτό το υπνοδωμάτιο στο σπίτι της με τον Snik;

Το μοντέλο είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται στιγμές της ζωής της.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να ποζάρει στο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο της στο σπίτι της στην Αθήνα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει στρώσει πολύχρωμα στολίδια, ενώ το πάπλωμα της είναι πολύ χουχουλιάρικο.

Πρόσφατα, βγήκε η είδηση πως μαζί με τον Snik έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, και από τους πρώτους μήνες μένουν μαζί στο σπίτι του μοντέλου.