Ευχάριστα νέα για την Κάτια Ζυγούλη! Παρουσιάστρια σε γνωστό κανάλι - Στο πλευρό της ο Σάκης Ρουβάς!

Μόλις «έσκασε»!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Κάτια Ζυγούλη! Παρουσιάστρια σε γνωστό κανάλι - Στο πλευρό της ο Σάκης Ρουβάς!

Ευχάριστα νέα «έσκασαν» για την Κάτια Ζυγούλη. Γίνεται παρουσιάστρια σε γνωστό κανάλι και στο πλευρό της για να την στηρίζει βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς.

Μπορεί πολλά δημοσιεύματα να την ήθελαν να παρουσιάζει το My style rocks χωρίς ωστόσο να είναι αληθή, ωστόσο παρουσιάστρια θα γίνει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρωινό, πρόκειται να παρουσιάσει για την εκπομπή Ιστορίες Μόδας, η οποία προβάλλεται στην ΕΡΤ2 με παρουσιάστρια την Σάντυ Τσαντάκη.

Η πρόταση έχει περάσει ήδη από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ και έγινε δεκτή. Έτσι θα δούμε την Κάτια Ζυγούλη να αντικαθιστά την υπάρχουσα παρουσιάστρια.

Το δικό της κανάλι διαθέτει η Κάτια Ζυγούλη στο Youtube και είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψη της για τον πατέρα και το παιδί της.

Σάκης Ρουβάς: "Έσκασαν" τα ευχάριστα για τον τραγουδιστή! Στο πλευρό του η Ζυγούλη!

Μόλις "έσκασαν" τα ευχάριστα και ο Σάκης Ρουβάς είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ! Στο πλευρό του τραγουδιστή είναι φυσικά και η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη!

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί στα δύσκολα και τα εύκολα και σε κάθε επαγγελματικό βήμα του ενός ή του άλλου. Ο Σάκης Ρουβάς έχει βρει το στήριγμά του στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη και το αποδεικνύει σε κάθε του βήμα.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα, με τον τραγουδιστή να ανακοινώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, την κυκλοφορία του νέου του single με τίτλο «Αμαρτωλός».

Σας βρήκαμε επίσης και τον άγνωστο αδερφό του Σάκη Ρουβά!

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Το νέο μου single «Αμαρτωλός» μόλις κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες! Ακολούθησε το Link στο Bio για να το ακούσεις»!

Σάκης Ρουβάς: Τα ευχάριστα νέα είναι επίσημα! Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη!

Τα ευχάριστα νέα είναι επίσημα και ο Σάκης Ρουβάς δεν κρατιέται! Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη, που όπως πάντα στηρίζει τον άντρα της!

Εγώ σας το είχα γράψει από καιρό εδώ, στο Vanda's blog του Youweekly.gr και να που επιβεβαιώθηκα! Ο Σάκης Ρουβάς, είναι έτοιμος για τη νέα αρχή στην ζωή του και σας έχω όλο το ρεπορτάζ!

Σάκης Ρουβάς: Τρομακτικό! Αυτός είναι ο "δίδυμος" αδερφός του! Είναι σαν αντίγραφο του τραγουδιστή...

Τονίζω, ότι πρόκειται για κάτι που ο ίδιος το επιθυμούσε χρόνια και πλέον είναι επίσημο... Ας μπω όμως στο θέμα: Ο τραγουδιστής, έρχεται με νέο project στον ΣΚΑΙ και μάλιστα το εν λόγω πρόγραμμα αναμένεται να σαρώσει σε τηλεθέαση!

Ο Σάκης Ρουβάς, εκτός από το The Voice, θα συμμετέχει και σε άλλη εκπομπή και θα έχει κεντρικότατο ρόλο: Εκείνον της παρουσίασης! Ο Σάκης Ρουβάς, επίσημα θα βρίσκεται στο τιμόνι του Super Idols το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα. Πρόκειται για μια δική του ιδέα και ο ΣΚΑΙ με πολλή χαρά θα την υλοποιήσει! Τι είναι όμως το Super Idols; Όχι, δεν πρόκειται για ριάλιτι! Το Super Idols είναι μια αφιερωματική εκπομπή που παρουσιάζει τις ζωές μεγάλων Ελλήνων που άφησαν το στίγμα τους. Ενδιαφέρον, δεν έχετε να λέτε....