Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη που «πάγωσε» - «Ο αδερφός μου ήταν στη φωτιά στο Μάτι και...»!

Η ιστορία που δεν γνώριζε κανείς!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη που «πάγωσε» - «Ο αδερφός μου ήταν στη φωτιά στο Μάτι και...»!

Μια αποκάλυψη που «πάγωσε» τους πάντες έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. «Ο αδερφός μου ήταν στη φωτιά στο Μάτι», είπε.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως όταν είχαν ξεσπάσει η φονική πυρκαγιά, ο αδερφός της έκανε μπάνιο με την κοπέλα του στην παραλία.

Αφορμή για την αποκάλυψη της, ήταν η αποκάλυψη της Κάτια Ζυγούλη, πως ο μπαμπάς της και ο αδερφός του Ρουβά εγκλωβίστηκαν στο σπίτι τους.

«Θέλω να σας πω και εγώ κάτι. Δεν το έχω πει ποτέ. Ο αδερφός μου ήταν εκείνη την ημέρα με την κοπέλα του για μπάνιο στο Μάτι. Επειδή παλιά μέναμε στον Διόνυσο, ο αδερφός μου ξέρει πολύ καλά τους δρόμους από πίσω. Πως μπορείς να φύγεις. Έτσι λοιπόν όταν φώναζαν φωτιά δεν πήγε από εκεί που πήγαν οι άλλοι και εγκλωβίστηκαν. Έφυγε από πίσω.

Εν τω μεταξύ η μητέρα μου ήξερε πως ο αδερφός μου ήταν στο μάτι. Είχαμε τρελαθεί από την αγωνία μας. Τον παίρναμε τηλέφωνο και δεν έπιανε σήμα. Όμως έμπειρος οδηγός, ήξερε την περιοχή και απεγκλωβίστηκε» είπε η Κατερίνα Καινούργιου».

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για συνεργάτιδα της εκπομπής της!

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την αποκάλυψη στο instagram για συνεργάτιδα της εκπομπής της, η οποία αναμένεται να βρίσκεται στο πλευρό της και τη νέα σεζόν!

Η παρουσιάστρια του OpenTV απάντησε στις ερωτήσεις των followers της!

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στο instagram αφορούσε την Μάρα Μεϊμαρίδη, σχετικά με το αν θα βρίσκεται του χρόνου στο πλευρό της! Είχατε δει μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, απάντησε χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως... ΝΑΙ!».

Δείτε την ανάρτησή της

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για συνεργάτιδα της εκπομπής της!

Κατερίνα Καινούργιου: Τους άφησε όλους «κάγκελο» στο Open - «Έχω πάνω μου πολύ πλαστικό»!

«Κάγκελο» τους άφησε όλους η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στην εκπομπή της στο Open tv. «Έχω πάνω μου πολύ πλαστικό» είπε και σάστισαν όλοι.

Η παρουσιάστρια σήμερα έδειχνε πολύ χαρούμενη και δεν σταμάτησε να χαμογελά καθ 'όλη την διάρκεια της εκπομπής της.

Και πως να μην είναι χαρούμενη, αφού η τηλεθέαση στην εκπομπή της «χτυπάει» κόκκινο τις τελευταίες ημέρες.

Σήμερα δεν σταμάτησε το χορό στο πλατό και ο Γρηγόρης Γκουντάρας της σχολίασε για το χορό της «Έχεις πολύ πλαστική κίνηση» και με την απάντηση της τους άφησε «κάγκελο».

«Γενικώς έχω πολύ πλαστικό πάνω μου», του απάντησε η παρουσιάστρια και έπαθαν πλάκα όλοι.

Κατερίνα Καινούργιου εκπομπή Open πλασιτκή