Γωγώ Γαρυφάλλου: Στη θερμοκοιτίδα το νεογέννητο μωράκι της λόγω επιπλοκών! Ξέσπασε στην κάμερα!

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γωγώ Γαρυφάλλου: Στη θερμοκοιτίδα το νεογέννητο μωράκι της λόγω επιπλοκών! Ξέσπασε στην κάμερα!

Στην θερμοκοιτίδα βρίσκεται το νεογέννητο μωράκι της Γωγώς Γαρυφάλλου λόγω επιπλοκών, όπως αποκάλυψε στην κάμερα και ξέσπασε αφού συγκινήθηκε.

Όπως είπε τα "νερά" είχαν σπάσει τέσσερις ημέρες πριν την γέννα και αυτό ήταν μία ύπουλη επιπλοκή όπως τη χαρακτήρισε ο γυναικολόγος της.

Το μωράκι της που είναι κοριτσάκι, χαίρει άκρας υγείας όμως λόγω προωρότητας και θα χρειαστεί να παραμείνει στη θερμοκοιτίδα όπου βρίσκεται από τη στιγμή της γέννησής της.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, όπως αποκάλυψε μπορεί να μην την έχει πάρει αγκαλιά, όμως βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της 24 ώρες το 24ωρο.

Πριν λίγες ημέρες μέσα από το μαιευτήριο βγήκαν οι πρώτες φωτογραφίες.

Γωγώ Γαρυφάλλου: Σοκάρει με τις δηλώσεις της μετά την γέννα! "Ήμουνα τυχερή που δεν..."

"Ήμουνα τυχερή που δεν στέγνωσε ο αμνιακός σάκος!" H Γωγώ Γαρυφάλλου σοκάρει με τις δηλώσεις της μετά την γέννα! Τι συνέβη και τρομοκρατήθηκε;

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε" η ίδια περιέγραψε όλα όσα της συνέβησαν και αποκάλυψε πως το όνομα της μικρούλας θα είναι, Αλίκη- Καλλιόπη!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, "Τέσσερις μέρες φεύγανε σταδιακά τα νεράκια και δεν το πήρα χαμπάρι απλά. Δεν είχε στεγνώσει το μωρό. Ήμουνα τυχερή που δεν στέγνωσε ο αμνιακός σάκος. Γέννησα χθες το βράδυ 5 το πρωί. Το μωράκι γεννήθηκε 1.850 με καισαρική τομή".

Δείτε επίσης τα όσα είχε αποκαλύψει η ίδια για την συμμετοχή της στο ριάλιτι Survival!

Αδιανόητο άδειασμα στον Χάρη Χριστόπουλο! «Ντροπή σου να με λες χοντρουλίνι»!

Αδιανόητο άδειασμα στον Χάρη Χριστόπουλο από γνωστή Ελληνίδα που δεν φοβήθηκε και τόνισε: «Ντροπή σου να με λες χοντρουλίνι»!

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day προβλήθηκε συνέντευξη της Γωγώς Γαρυφάλλου, η οποία αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε με τον άντρα της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν όσα είπε το Γωγουλίνι, ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος είπε: «Και τώρα είδες που τρώει. Έχει γίνει χοντρουλίνι τώρα, όχι Γωγουλίνι».

Το σχόλιο αυτό έκανε έξαλλη τη Γωγώ Γαρυφάλλου η οποία σε ανάρτησή της έγραψε: «Απλά ντροπή σου κύριε Χριστόπουλε να αποκαλείς μια γυναίκα 5 μηνών χοντρουλίνι». Δείτε την ανάρτησή της:

Αδιανόητο άδειασμα στον Χάρη Χριστόπουλο! «Ντροπή σου να με λες χοντρουλίνι»!