«Βόμβα» τα... καρφιά στην Χριστίνα Μπόμπα - «Δεν ποστάρω οδοντόκρεμες»! Ποια τόλμησε να το πει;

Δεν δίστασε να το πει μπροστά στις κάμερες!

«Βόμβα» τα... καρφιά στην Χριστίνα Μπόμπα - «Δεν ποστάρω οδοντόκρεμες»! Ποια τόλμησε να το πει;

«Βόμβα» είναι τα... καρφιά που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα. Ποια τόλμησε να πει «Δεν ποστάρω οδοντόκρεμες» μπροστά στην κάμερα;

Παίκτρια του My style rocks έκανε καυτές δηλώσεις στους δημοσιογράφους τόσο για το ριάλιτι, όσο και για τις Instagrammer.

Ο λόγος για την Ραμόνα Βλαντή, η οποία είπε αρχικά για την στιλ της Μαρίας Καζαριάν λέγοντας «Ποιος έχασε το πλούσιο στυλ για να το βρει η Μαρία Καζαριάν».

Ενώ στην συνέχεια, πέταξε καρφιά στην Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μπορεί να με πει κάποιος Instagrammer γιατί είμαι πολύ επιλεκτική και ό,τι ποστάρω και να πληρώνομαι είναι κάτι που εγώ η ίδια φοράω. Οπότε δεν βγάζω τόσα χρήματα όσο η κ. Μπόμπα, ας πούμε. Δεν ποστάρω οδοντόκρεμες».

Πριν λίγες ημέρες τους συγκίνησε όλους με την έκπληξη στην γιαγιά και τον παππού της και το τρυφερό βίντεο που τράβηξε ο Τανιμανίδης!

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψη - "βόμβα" για το The Voice! "Έληξε μια συνεργασία με..."

"Έληξε μια συνεργασία με τα πιο ωραία συναισθήματα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό". Αποκάλυψη - "βόμβα" έκανε η Χριστίνα Μπόμπα για το The Voice και τους άφησε όλους "παγωτό"!

Με την ολοκλήρωση του talent show, η ίδια μιλάει ανοιχτά και χωρίς ενδοιασμούς!

"Είμαι πολύ κουρασμένη. Έληξε μια συνεργασία με τα πιο ωραία συναισθήματα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό", δήλωσε η ίδια, ενώ σε ερώτηση του εάν θα επέστρεφε, απαντά, "Ναι, θα ήθελα να το κάνω και του χρόνου".

Όσο για τα όσα ακούγονται στα social media με τις αρνητικές κριτικές, η ίδια αποκαλύπτει, "Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πορεία που είχα".

Πρόσφατα μάλιστα η ίδια πετάει στα "σύννεφα" μιας και της ανακοινώθηκε κάτι πολύ ευχάριστο!

Χριστίνα Μπόμπα: Είναι έτοιμη για το «The Voice»! Η φωνή της είναι μαγευτική!

Είναι έτοιμη για να διαγωνιστεί στο «The Voice» η Χριστίνα Μπόμπα! Η φωνή της είναι τουλάχιστον μαγευτική!

Η πανέμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του αγαπημένου της φίλου, Δημήτρη Μαστρόκαλου του οίκου MiRo και το γλέντησε με την ψυχή της!

Δε δίστασε να ανέβει στη σκηνή στο πλευρό του Ηλία Μπογδάνου και να τραγουδήσει την μεγάλη επιτυχία της Lady Gaga "Shallow", δείχνοντάς μας για μία ακόμη φορά τις μοναδικές της φωνητικές ικανότητες!

Να θυμίσουμε ότι μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, η Χριστίνα Μπόμπα τα είχε "σπάσει" στον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Στη συνέχεια το γλέντι συνεχίστηκε, με την Χριστίνα Μπόμπα να το ρίχνει στον χορό μαζί με τον εορτάζοντα!