Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα τραγουδίστρια! Της έκλεψαν το αυτοκίνητο!

Η έκκληση της στα social media!

Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα τραγουδίστρια! Της έκλεψαν το αυτοκίνητο!

Δύσκολες ώρες περνάει Ελληνίδα τραγουδίστρια καθώς έπεσε θύμα κλοπής και της έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Θύμα κλοπής έπεσε η τραγουδίστρια Κατερίνα Κόρου. Άγνωστοι της έκλεψαν το αυτοκίνητο. Η τραγουδίστρια και εκείνη κατάλαβε τι έχει συμβεί όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της και δεν το έβρισκε στο σημείο που το είχε παρκάρει.

τραγουδίστρια ληστεία

Η τραγουδίστρια κάνει έκκληση μέσω των προφίλ της στο Facebook σε όποιον γνωρίζει κάτι να την ειδοποιήσει για να το βρει.

ληστεία

Εντωμεταξύ δείτε και τους 28 διάσημους Έλληνες που έπεσαν θύματα ληστείας!

Σοκ για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια! Έπεσε θύμα ληστείας

Σοκ έπαθε γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια καθώς έπεσε θύμα ληστείας! Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες από το σπίτι της στο Facebook...

Ο λόγος για την Γιώτα Μιχαλοπούλου. Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της την ώρα που έλειπε και της το έκαναν άνω κάτω.Η ίδια δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook και έγραψε:

παρουσιάστρια κλοπή

«Τη βαθιά μου λύπη στους “συμπαθείς” βλαμμένους που μας άνοιξαν το σπίτι. ‘Επρεπε -κάπως- να τους έχουμε προειδοποιήσει ότι δεν υπάρχει ευρώ τσακιστό, όχι στο σπίτι, ούτε καν στην κωλότσεπη.

Ξέρω, πελάγωσαν κι αυτοί με τις δύο-δυόμιση χιλιάδες βιβλία, βινύλια, cd, dvd, VHS, εφημερίδες, περιοδικά, φωτογραφίες, αρχεία κλπ αλλά αυτά παθαίνεις άμα πας να διαρρήξεις -μεταξύ άλλων- σπίτι δημοσιογράφων, όπου έως κι εγώ είχα ξεγραμμένα κάτι Gucci γυαλιά ηλίου, τα οποία έψαχνα εδώ και δύο χρόνια.

Από που τα ξετρυπώσατε ρε μα…ες;; Είχα φάει τον κόσμο να βρω που τα έχω καταχωνιάσει!
Καλή χρονιά αδέλφια»

Γιώτα Μιχαλοπούλου σήμερα