Αδιανόητο! Και όμως η Φαίη και οι αδερφές Jenners έχουν κάτι κοινό!

Τι είναι αυτό που τις συνδέει;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αδιανόητο! Και όμως η Φαίη και οι αδερφές Jenners έχουν κάτι κοινό!

Αδιανόητο περιστατικό αποκαλύφθηκε στο πλατό της Φαίη Σκορδά! Και όμως η παρουσιάστρια και οι αδερφές Jenners έχουν κάτι κοινό που δεν θα σας πάει το μυαλό!

Πρόσφατα η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια της συλλογής των Kylie and Kendall και τα πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι διάσημες αδερφές να το δουν και να την βάλουν στο δικό τους προφίλ. Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε "ταραχή", καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί.

Δείτε και τα όσα της είπαν οι συνάδελφοί της όταν έμαθαν τα ευχάριστα!

Έχετε ωστόσο έχετε δει το τέλειο φούξια φόρεμά της που έβαλε πρόσφατα;

Φαίη Σκορδά: Το φόρεμά της, μοιάζει με γιλέκο! Είναι μαύρο και ξεπουλάει σαν «ψωμάκι»!

Το φόρεμα της Φαίης Σκορδά, μοιάζει με γιλέκο! Είναι μαύρο και ξεπουλάει σαν «ψωμάκι» και μάλιστα ξέρουμε πού θα το βρεις! Κοστίζει μόνο 139 ευρώ!

Η παρουσιάστρια στο Πρωινό εχτές, έκανε μια εμφάνιση φωτιά και λάβρα! Η Φαίη Σκορδά έβαλε μαύρο φόρεμα που μοιάζει με γιλέκο και μας ξύπνησε άγρια ένστικτα! Η ίδια άλλωστε, με τέτοιο σώμα μπορεί να βάλει ό,τι θέλει κυριολεκτικά.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε μαύρο φόρεμα σαν γιλεκο από την εταιρία Access Fashion. Πρόκειται για ένα από τα best seller κομμάτια της εταιρίας και κοστίζει 139 ευρώ, ενώ κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Προσοχή όμως, έχουν μείνει λίγα κομμάτια. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το τέλειο φούξια φόρεμά της;

Kylie Jenner: Έβγαλε την περούκα της και είδαμε τα αληθινά της μαλλιά! Φωτογραφία μέσα από το μπάνιο της!

Η Kylie Jenner έβγαλε την περούκα που φοράει συνήθως και είδαμε τα αληθινά της μαλλιά. Την είδαμε σε φωτογραφία μέσα από το μπάνιο της.

Το μοντέλο του Instagram έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον λογαριασμό της φορώντας μόνο το μπουρνούζι της.

Για πρώτη φορά πόζαρε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Εντελώς άβαφη, φορώντας σχεδόν.. τίποτα, ενώ δεν φορούσε τις συνηθισμένες περούκες της.

Kylie Jenner: Πώς πρόδωσε το όνομα της κόρης της! Τα στοιχεία φωτιά στα social media!

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα video από το μπάνιο της, παίζοντας με τα μαλλιά της, τα οποία δεν είναι αυτά που βλέπεις συνήθως.