My Style Rocks: Αποκάλυψη - "βόμβα" στον αέρα! Τι ήταν αυτό που προκάλεσε έντονα σχόλια;

Τους άφησε άφωνους η παίκτρια!

My Style Rocks: Αποκάλυψη -

Μια αποκάλυψη - "βόμβα" "έσκασε" στον αέρα του My Style Rocks και τις άφησε όλες με το στόμα ανοιχτό! Τι ήταν αυτό που προκάλεσε έντονα σχόλια;

Η Αμίνα Χακίμ είναι από τις παίκτριες του σόου, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις στυλιστικές της επιλογές! Αυτή τη φορά ωστόσο ξεχώρισε για τις δηλώσεις της!

Το σημερινό της κόνσεπτ ήταν αρχιτεκτόνισσα με πρώην σύντροφο, καλλιτέχνη. Η ίδια πάει στα αποκαλυπτήρια ενός γλυπτού στο κέντρο της Αθήνας, όπου και θα του αποκαλύψει πως είναι έγκυος.

Η παίκτρια ωστόσο προκάλεσε αντιδράσεις όταν μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για την κορούλα της, που είναι τριών ετών, και για τα κιλά που πήρε, «Στην πραγματική μου εγκυμοσύνη πήρα 6 κιλά στο σύνολο. Έχω μια κόρη που είναι τριών ετών. Είναι 12 -13 κιλά η κόρη μου, είναι αδύνατη. Είναι πολύ καλύτερη από εμένα σε στιλ».

Εντωμεταξύ δείτε και το spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα στο gala! Το όνομα που θα ανακοινώσει η Κατερίνα Στικούδη!

My Style Rocks: "Πανικός"! Βγήκαν τα "μαχαίρια"! Η σκληρή κριτική που τους άφησε άφωνους! "Δεν καταλαβαίνω ποτέ..."

"Δεν καταλαβαίνω ποτέ τι φοράς!" "Πανικός" στο πλατό του My Style Rocks για ακόμη μια φορά! Βγήκαν τα "μαχαίρια", και η σκληρή κριτική "έπεσε" σαν κεραυνός τόσο από τις κοπέλες, όσο και από την κριτική επιτροπή που τους άφησε άφωνους!

Η Βασιλική Σουλάνη, ήταν η παίκτρια που τα "άκουσε" για ακόμα μια φορά και δίχασε το στούντιο!

Ο Κουδουνάρης της είπε χαρακτηριστικά, «Δεν μπορώ να το πιάσω από πουθενά, είναι εντυπωσιακά χάλια», με εκείνη να του απαντά «Ρε παιδιά, τόσο χάλια… μου έρχεται να βάλω τα κλάματα». Ενώ μια άλλη διαγωνιζόμενη της είπε ότι δεν καταλαβαίνει τι φοράει.

Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο.

Εντωμεταξύ δείτε και το spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα στο gala! Το όνομα που θα ανακοινώσει η Κατερίνα Στικούδη!

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο My Style Rocks: Απίστευτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Άμινα Χακίμ! «Θέλω να της χώσω μια!»

Βγήκαν τα μαχαίρια στο My style Rocks με την Ευρυδίκη Παδοπούλου να απειλεί πως θέλει να «χώσει μια» στην Αμίνα Χακίμ!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στα παρασκήνια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και είχε να πει κάτι για όλες τις παίκτριες.

«Ό,τι θέλω και μου αρέσει θα το πω, όπως και ότι δεν μου αρέσει και με χαλάει στα μάτια μου θα το πω, είμαι ειλικρινής

Να γλείφω τη μια και την άλλη και να βάζω σε όλες 4 και 5 και καρδούλες; Ε, όχι δεν ήρθα για αυτό εδώ.

Η Αμίνα είναι ένα κορίτσι το οποίο καταφέρνει κάτι τρομερό είτε να με νευριάζει είτε να θέλω να την αγκαλιάσω να την φιλήσω … το επόμενο δευτερόλεπτο θέλω να της χώσω και μια, δεν ξέρω πως το καταφέρνει αυτό!

Εγώ είπα άμα δεν τους αρέσω να με διώξουν

Όταν τελειώνουν τα γυρίσματα δεν έχω όρεξη να μιλήσω με κανέναν. Ούτε με τη μαμά μου ούτε με τον μπαμπά μου ούτε με την αδερφή μου, ούτε με τον καλό μου, δεν έχω όρεξη!» είπε.

Εντωμεταξύ δείτε και το spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα στο gala! Το όνομα που θα ανακοινώσει η Κατερίνα Στικούδη!