Master Chef: «Έσκασε» η ανακοίνωση από το Star!

Τι μας περιμένει;

Master Chef: «Έσκασε» η ανακοίνωση από το Star!

«Έσκασε» η ανακοίνωση από το Star για το Master Chef! Τι μας περιμένει και τι δήλωσε ο σταθμός για το ριάλιτι που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο;

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 4ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό!

Εσείς θυμάστε ποιος παίκτης χώρισε ένα χρόνο μετά το τέλος του τρίτου κύκλου στο STAR; Το ανακοίνωσε και ιδού η απόδειξη...

Οι τρεις σεφ δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων, πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, θέλουν να απολαύσουν πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό! Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν για να κατακτήσουν την κουζίνα του MasterChef!

Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Και αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερο ρόλο στο MasterChef 4 θα έχει ο Γιάννης Αποστολάκης.

Reward Day

Μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef, τα μέλη της νικήτριας ομάδας επιβραβεύονται με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

O Γιάννης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος-μέντορας που επισκέπτεται μαζί με τους νικητές της ομαδικής δοκιμασίας, ιδιαίτερους χώρους εστίασης και κρυμμένα μέρη γαστριμαργικού ενδιαφέροντος (bar restaurants, high-end εστιατόρια, σύγχρονες καντίνες, μεζεδοπωλεία ή παραδοσιακές ταβέρνες).

Μέσω αυτής τα διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι απολαμβάνουν μια μέρα χαλάρωσης καθώς βγαίνουν έξω από το στενό πλαίσιο του διαγωνισμού, γνωρίζουν chef, παρατηρούν λεπτομέρειες που αφορούν τη συνολική εμπειρία του φαγητού (décor, service, plating, food styling) και παίρνουν την απαραίτητη έμπνευση, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Ο παλιός γνώριμος, Γιάννης Αποστολάκης, τους εξασφαλίζει πρόσβαση στις κουζίνες, τους φέρνει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και τους head chef και γίνεται ο συνδετικός κρίκος της παρέας, όντας ταυτόχρονα ο ειδήμων ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef.

Food and Beverage Manager στο MasterChef 4, ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Νίκος Θωμάς.

Ο έμπειρος σεφ Θοδωρής Παπανικολάου αυτή τη σεζόν θα είναι ο Food Stylist & Coach των υποψήφιων MasterChef και θα τους προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία του στην πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων, ώστε να είναι… ετοιμοπόλεμοι, στις πολλές μαγειρικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Κατά τη διάρκεια των οντισιόν, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδαν, γεύθηκαν, απογοητεύθηκαν αλλά και γοητεύθηκαν!

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Για 4η τηλεοπτική σεζόν, ξεκινάει ένα ταξίδι ζωής για πολλούς αλλά μόνο ένας θα αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef!

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Ποιος θα γευθεί τη νίκη;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση!

Masterchef 4: Σε 11 ημέρες ξεκινάει στο STAR! «Έσκασε» η ακριβής ημερομηνία!

Σε 11 ημέρες ξεκινάει στο STAR o 4ος κύκλος του Masterchef. «Έσκασε» η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας που όλοι περιμέναμε.

Η ημέρα ανακοινώθηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» σήμερα το πρωί από τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο.

Όπως είπε λοιπόν, στην εκπομπή του Star, το ριάλιτι μαγειρικής θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 21:00 το βράδυ.

Μάλιστα, όπως συνέχισε την πρώτη εβδομάδας προβολής θα παρακολουθήσουμε τις οντισιόν και τα επεισόδια θα είναι τρία, ενώ όταν οι παίκτες θα μπουν μέσα στο σπίτι θα γίνει καθημερινό.

Ποιος παίκτης χώρισε ένα χρόνο μετά το τέλος του τρίτου κύκλου στο STAR; Το ανακοίνωσε και ιδού η απόδειξη...