Αποκάλυψη – σοκ! Ποιος γνωστός συνθέτης δεν θα δούλευε ποτέ με την Φουρέιρα; «Αν με μαστιγώνατε…»

Ο λόγος για τον...

Αποκάλυψη – σοκ! Ποιος γνωστός συνθέτης δεν θα δούλευε ποτέ με την Φουρέιρα; «Αν με μαστιγώνατε…»

«Αν με μαστιγώνατε, τότε μπορεί να έγραφα ένα αριστούργημα για την Ελένη Φουρέιρα!» Μια αποκάλυψη – σοκ έκανε γνωστός συνθέτης, όπου και αποκάλυψε πως δεν θα δούλευε ποτέ με την τραγουδίστρια!

Ο ίδιος μίλησε "ανοιχτά" και χωρίς ενδοιασμούς, τόσο για εκείνη, όσο και για την Παόλα!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου που χαρακτηριστικά δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Δεν υπάρχει καν ερώτηση αν θα συνεργαζόμουν με την Πάολα. Θα πρέπει ένα τραγούδι που θα γράψω να ταιριάζει στο ήθος και στην προσωπικότητα του τραγουδιστή. Το είδος που τραγουδούν οι σημερινές λαϊκές τραγουδίστριες θα ήθελα να είναι πιο αυθεντικό και όχι κατασκευή», ενώ συνέχισε, αναφερόμενος στην άλλη τραγουδίστρια λέγοντας, «Θα μπορούσα ενδεχομένως να έγραφα, κάποια στιγμή, αν σκεφτόμουν πως θα πεθάνω! Αν με κλειδώσετε και με μαστιγώνετε, τότε μπορεί να έγραφα ένα αριστούργημα για την Ελένη Φουρέιρα».

Δείτε ωστόσο, μια εμφάνισή της, όπου φαίνεται ξεκάθα πως πάντα θα δείχνει κούκλα και λαμπερή.

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε... γουρούνι στο πρόσωπο και δεν την αναγνωρίσαμε! Το φίλτρο που θα σας κάνει να «λιώσετε»!

Γουρούνι έγινε στο πρόσωπο η Ελένη Φουρέιρα και δεν την αναγνωρίσαμε στην φωτογραφία της. Το φίλτρο που έβαλε θα σας κάνει να «λιώσετε».

Η τραγουδίστρια είναι λάτρης των social media και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό.

Χθες το απόγευμα η Ελένη Φουρέιρα, απόλαυσε μια χαλαρή ημέρα μαζί με φίλους της και στο Instagram της μοιράστηκε κάποιες αστείες στιγμές τους.

Μάλιστα, σε μια από αυτές τις στιγμές την είδαμε να ποζάρει έχοντας βάλει φίλτρο από γουρουνάκι στο πρόσωπο της.

Ελένη Φουρέιρα Instagram

Όσα αστεία φίλτρα και να βάζει η Ελένη Φουρέιρα στο πρόσωπο της, πάντα θα δείχνει κούκλα και λαμπερή όπως εδώ.

Ελένη Φουρέιρα: Το πρόσωπό της σοκάρει! Δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Μποτία με αυτή την αλλαγή!

Το πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα άλλαξε τόσο πολύ που πλέον η εικόνα της τραγουδίστριας σοκάρει! Ούτε ο αγαπημένος της, Αλμπέρτο Μποτία δε θα της αναγνώριζε με την αλλαγή που είδε πάνω της!

Είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες τραγουδίστριες και αποτελεί τον κρυφό πόθο πολλών ανδρών. Η Ελένη Φουρέιρα είναι γυναικάρα με τα όλα της, ωστόσο μία αλλαγή που έγινε άθελά της, τους άφησε όλους "άφωνους".

Δεν πρόκειται ωστόσο για πλαστική επέμβαση αλλά για κακό μακιγιάζ. Πολύ κακό για την ακρίβεια! Το μακιγιάζ αυτό επιμελήθηκε ο μοναδικός Νίκος Μουτσινάς και έκανε το υπέροχο πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα να μοιάζει ψεύτικο, σε μία από τις εκπομπές στην οποία η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη του!

Φυσικά η ιστορία ανάμεσα στους δύο δεν τελείωσε εκεί αφού μετά την εμφάνιση της τραγουδίστριας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, "The 2night show", ο Νίκος Μουτσινάς την "φύλαγε" μία εξαιρετική πρόκληση!

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

φουρέιρα μουτσινάςφουρέιρα μακιγιάζ