Ο Αντώνης Καρυστινός όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Η εικόνα του προκάλεσε "ταραχή"!

"Χαμός" στο Instagram!

Ο Αντώνης Καρυστινός όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Η εικόνα του προκάλεσε

Ο Αντώνης Καρυστινός το τόλμησε και εμφανίστηκε όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Η εικόνα του προκάλεσε "ταραχή" στο Instagram, με τα σχόλια να "πέφτουν" φωτιά!

O ηθοποιός από το Έρωτας Μετά, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ποστ στα social media!

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος επιλέγει να χρησιμοποιεί τα social media, πιο πολύ για την δουλειά του, αυτή τη φορά όμως έκανε την ανατροπή και ανέβασε μια φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει ημίγυμνος στο κρεβάτι του.

Ο λόγος; Γιατί ήθελε να ευχηθεί τόσο στον εαυτό του, όσο και στους υπόλοιπους εορτάζοντες.

Εσείς ωστόσο έχετε ακούσει τα γλυκά του λόγια για την μικρή του κόρη;

Αντώνης Καρυστινός: Ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό! Δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα, πουθενά...

Ευχάριστα νέα έμαθα για τον Αντώνη Καρυστινό και θα σας αποκαλύψω τα πάντα στο Youweekly.gr και το Vanda's! Ο ηθοποιός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα και πουθενά!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Αντώνης ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα στη ζωή του!

Μέχρι στιγμής παρακολουθούμε καθημερινά τον ηθοποιό μέσα από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Επιστροφή", τώρα όμως, σύμφωνα με τις πηγές μου ετοιμάζεται να το πάει ένα βήμα παραπέρα καθώς έκλεισε συμφωνία με το κανάλι του ALPHA για να πρωταγωνιστήσει στο νέο ερωτικό θρίλερ που θα πάρει την θέση του "Τατουάζ" και ονομάζεται "Love after love".

Αντώνης Καρυστινός: Ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό! Δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα, πουθενά...

Η συγκεκριμένη σειρά θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και ως κεντρική ιστορία έχει μια παράνομη σχέση δυο εραστών, η οποία και αποκαλύπτεται μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα και... έρχονται στην επιφάνεια πόνος και πάθη...

Αντώνης Καρυστινός: Ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό! Δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα, πουθενά...

Αναμένουμε!

«Η Επιστροφή»: Η αποκάλυψη του Αντώνη Καρυστινού για το τέλος του σίριαλ!

Ο Αντώνης Καρυστινός μίλησε για το πότε θα ολοκληρωθεί η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή».

Ο ηθοποιός παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στο «7 μέρες tv»: «Χαίρομαι για αυτό που έχει συμβεί. Όταν το διάβασα, μου άρεσε πάρα πολύ το σενάριο, γιατί ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει εμείς ως καθημερινό σίριαλ. Είχε πολλές απαιτήσεις σε επίπεδο παραγωγής και σταθήκαμε τυχεροί σε αυτό το θέμα, αφού την παραγωγή ανέλαβε ο κύριος Καραγιάννης. Όλο αυτό το διαφορετικό, του σεναρίου και της δομής του, ήταν ένα πρώτο πολύ θετικό στοιχείο για μένα. Το δεύτερο και εξίσου θετικό στοιχείο ήταν όλη η ομάδα. Γιατί δεν μπορεί κανείς να παίξει μόνος του. Το τρίτο κομμάτι είναι ο ρόλος μου, ο οποίος ήταν μια αρκετά σημαντική πρόκληση για μένα».

Υπάρχει περίπτωση παράτασης;

Δυστυχώς ή ευτυχώς, γιατί με αυτό βιοποριζόμαστε όλοι, πήρε ήδη την παράταση του. Το σίριαλ θα συνεχιστεί μέχρι τέλος Μαΐου, άλλη παράταση δεν πρόκειται να πάρει.

Βλέπουμε τον Πέτρο να σώζει τη ζωή του Ορέστη. Πόσο θα επηρεάσει αυτό τη σχέση τους;

Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός αυτό. Νομίζω ότι ο καθένας θα το έκανε. Δεν θέλει κανείς το κακό κανενός, απλώς είναι θύματα των συγκυριών.

Ο Ορέστης ανταλλάσσει και ένα φιλί με την Έλενα.

Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν συνέβη μεταξύ τους, αλλά παρουσία τρίτου προσώπου μέσα από την κάμερα, θεωρώ ότι αυτό είχε ένα στόχο. Προφανώς και συνέβη για να το δει αυτό ο Πέτρος, οπότε νομίζω ότι απλώς χρησιμοποιεί το γεγονός ότι τον έχει παγιδεύσει αυτός ό άνθρωπος για να τον τιμωρήσει.

Ακολουθεί μεγάλη αποκάλυψη!

Η επιστροφή: Αποκάλυψη - βόμβα! Αυτός είναι ο δολοφόνος του Φώτη!