My Style Rocks Gala: Έλαμψε η Κατερίνα Στικούδη! Η εικόνα της προκάλεσε "εγκεφαλικά"!

Πιο όμορφη από ποτέ!

My Style Rocks Gala: Έλαμψε η Κατερίνα Στικούδη! Η εικόνα της προκάλεσε

Έλαμψε η Κατερίνα Στικούδη στην πρεμιέρα του My Style Rocks Gala! Η εικόνα της προκάλεσε "εγκεφαλικά" στο πλατό και όχι μόνο!

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα υπέροχο μαύρο outfit, και "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα πάνω της, ενώ ανέδειξε και τα καλλίγραμμα πόδια της!

Χαρακτηριστικά η ίδια είπε, «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για εσάς και ένα φαντασμαγορικό show. Στόχος μας είναι να γεμίσουμε με λάμψη, με στυλ, με μόδα, αλλά και διασκέδαση το βράδυ σας. Και σας δίνω την υπόσχεσή μου ότι αυτό θα γίνεται κάθε Παρασκευή βράδυ από τον ΣΚΑΙ.

Η διάθεσή μας έχει χτυπήσει κόκκινο, είμαστε όλοι πάρα πολύ ανεβασμένοι για έναν πολύ μεγάλο λόγο. Στο τέλος του σημερινού μας επεισοδίου θα μάθουμε ποια θα είναι η νικήτρια της εβδομάδας. Η νικήτρια που θα κερδίσει 2.500 ευρώ. Δυστυχώς όμως σήμερα θα μάθουμε και ποια θα είναι η πρώτη αποχώρηση, ποια θα είναι η κοπέλα που θα φύγει από το My Style Rocks».

My Style Rocks Gala Κατερίνα Στικούδη

Δείτε εδώ, ωστόσο, όλα τα παρατράγουδα για το My Style Rocks! Πράγματα για τις παίκτριες που ακόμα δεν γνωρίζετε!

My Style Rocks - spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα στο gala! Το όνομα που θα ανακοινώσει η Κατερίνα Στικούδη!

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, τι σας έχω τι σας έχω εδώ στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog; Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα κι εγώ έχω το πρώτο spoiler για το ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα από το gala! Έχω το όνομα που θα ανακοινώσει η Κατερίνα Στικούδη και... είστε έτοιμοι να μάθετε;

Να σας υπενθυμίσω πριν περάσω στην αποκλειστική μου είδηση - που κανείς δεν έχει γράψει ακόμα πουθενά, πως τόσο στα spoiler του Power of Love όσο και στα spoiler του Survivor ελάχιστες φορές έπεσα έξω! Τις περισσότερες ήμουν σωστή και το ξέρετε αλλά εντάξει συγχωρέστε με γιατί άνθρωπος είμαι και... λάθη θα κάνω!

Γι αυτό στο πρώτο μου spoiler για το 2020 που αφορά το My Style Rocks θέλω να δείξετε επιείκεια! Οι πρώτες μου πληροφορίες έχουν αναφέρει ένα συγκεκριμένο κορίτσι από τις διαγωνιζόμενες κι εγώ θα το μοιραστώ μαζί σας! Ωστόσο να ξέρετε μια επιφύλαξη κρατάω μέχρι κι εγώ! Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσω μέσα στην ημέρα!

Ποια παίκτρια αποχωρεί, λοιπόν, σήμερα από το πρώτο gala του My Style Rocks;

My Style Rocks spoiler

Πηγή μου, μου αποκάλυψε και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr πως το κορίτσι που θα αποχωρήσει σήμερα από το αποψινό gala είναι η....

Βασιλική Σουλάνη!

***Το όνομα αυτό σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη! Μην κράξετε πολύ αν βγω λάθος αλλά αποθεώστε με αν βγω σωστή! ***

my style rocks παίκτριες

Η Βασιλική έχει καταγωγή από Λευκάδα και Κέρκυρα, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας της είναι δάσκαλος και η μητέρα της ασχολείται με τα οικιακά. Από μικρή της άρεσε να ντύνεται ιδιαίτερα και θυμάται να λέει από παιδί ότι θέλει να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Αν και στο σχολείο άκουγε πολλά αρνητικά σχόλια για το εκκεντρικό της στυλ εκείνη δεν πτοήθηκε ποτέ! Έχει σπουδάσει ΜΜΕ στο Καποδιστριακό και χαρακτηρίζει τον εαυτό της παιδί των media. Αυτή την περίοδο εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία και παράλληλα κάνει ραδιοφωνική εκπομπή σε web radio. Μέσα από τη μόδα και το στυλ θέλει να περάσει κοινωνικά μηνύματα, καθώς ασχολείται και με την ψυχολογία. Της αρέσει που είναι εκκεντρική και θέλει να γίνει η «Lady Gaga της Ελλάδας»!

Δείτε εδώ, ωστόσο, όλα τα παρατράγουδα για το My Style Rocks! Πράγματα για τις παίκτριες που ακόμα δεν γνωρίζετε!