Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Έφυγε από την ζωή η μητέρα της!

Ο λόγος για...

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Έφυγε από την ζωή η μητέρα της!

Δύσκολες ώρες περνάει πασίγνωστη τραγουδίστρια, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα της μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η μητέρα της Σελίν Ντιόν, Τερέζ, πέθανε σε ηλικία 92 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα του καναδικού Τύπου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Τερέζ Ντιόν, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, έχοντας στο πλευρό της φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα. Η ακριβής αιτία θανάτου της ηλικιωμένης μητέρας της Σελίν Ντιόν δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο, φαίνεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ αυτών και απώλεια όρασης, μειωμένη ακοή και απώλεια μνήμης.

«Μαμά σε αγαπάμε τόσο… σου αφιερώνουμε το θέαμα απόψε και θα τραγουδήσω για εσένα με όλη μου την καρδιά. Με αγάπη, Σελίν». Με αυτά τα λόγια και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου στέκει στο κέντρο, ανάμεσα στους γονείς της και περιστοιχισμένη από τα 13 αδέρφια της, η μεγάλη τραγουδίστρια Σελίν Ντιον αποχαιρέτισε τη μητέρα της.

Η Σελίν Ντιόν, βρίσκεται σε περιοδεία στο Μαϊάμι με την «Courage World Tour» το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου.
Η «μαμά-Ντιόν», όπως την αναγνώριζαν όλοι οι Καναδοί, γεννήθηκε και έζησε στο Κεμπέκ και εκτός βέβαια από την διάσημη ερμηνεύτρια του My Heart Will Go On είχε αποκτήσει με τον σύζυγό της συνολικά 14 παιδιά.

Ο σύζυγος της Τερέζ και πατέρας της Σελόν Ντιόν, πέθανε το 2003, σε ηλικία 80 ετών. Το ζευγάρι μεγάλωσε την ασυνήθιστα μεγάλη οικογένειά του στο Σαρλμάνιε, προάστιο της πόλης Μόντρεαλ του Καναδά.

Εντωμεταξύ δείτε πώς εχασε τη μάχη με τον καρκίνο πασίγνωστη τραγουδίστρια...

Δύσκολες ώρες για κορυφαία τραγουδίστρια! Ο πατέρας της έχει καρκίνο στον μαστό!

Δύσκολες ώρες βιώνει κορυφαία τραγουδίστρια, αφού ο πατέρας της έχει καρκίνο στον μαστό! Ο 67χρονος έκανε την αποκάλυψη την πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου, μήνα για την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εκπομπή, ο 67χρονος πατέρας αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού.

Ο πατέρας της διάσημης σταρ έγινε γνωστός από την περίοδο που ήταν μανατζέρ της Beyonce, όταν εκείνη ήταν ακόμη μέλος του γνωστού συγκροτήματος Destiny’s Child το οποίο διαλύθηκε το 2016.

Δύσκολες ώρες για κορυφαία τραγουδίστρια! Ο πατέρας της έχει καρκίνο στον μαστό!

Το 2011 ο Mathew Knowles χώρισε με την επι 30 χρόνια σύζυγό του και μητέρα της Beyoncé, Tina ενώ δυο χρόνια μετά ξαναπαντρεύτηκε με την Gena Avery.