Best Friend's Fear: Εκτός εαυτού η Ειρήνη Κολιδά! «Νόμιζα πως δε θα ξαναδώ τον γιο μου»

Τι αποκάλυψε για τη φάρσα;

Best Friend's Fear: Εκτός εαυτού η Ειρήνη Κολιδά! «Νόμιζα πως δε θα ξαναδώ τον γιο μου»

H Ειρήνη Κολιδά βγήκε εκτός εαυτού, με ακόμη μία φάρσα που που είδαμε στη νέα εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα, «Best Friend's Fear». «Νόμιζα πως δε θα ξαναδώ τον γιο μου»!

Η πρώην παίκτρια του Survivor, ήταν ένα από τα θύματα του Σάββα Πούμπουρα στη χθεσινή εκπομπή του. Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Κολιδά πήγε σε ένα ιατρείο για να κάνει μία εξέταση και είδε μία άλλη ασθενή να χάνει τη ζωή της μπροστά της.

Έτσι μετά από τη σύγχυση της, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» γι΄αυτό που της συνέβη λέγοντας:

«Βλέποντας για ακόμα μια φορά το βίντεο, θέλω να πω πως μου έχει σηκωθεί η τρίχα και παθαίνω ταχυπαλμία. Όσο κι αν το βλέπετε σαν φάρσα, σαν αστείο σε εισαγωγικά, για μένα δεν ήταν ιδιαίτερα αστείο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ.

Λόγω του ενστίκτου της μάνας, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως δεν θα ξαναδώ ποτέ τον Αλέξανδρο! Ήμουν πεπεισμένη ότι συμμετέχω σε ένα πείραμα που είτε θα με σκοτώσουν είτε θα με κοιμίσουν για να μου πάρουν τα όργανα».

Επική ήταν και η αντίδραση του Τρύφωνα Σαμαρά στην φάρσα που του έκανε ο Σάββας Πούμπουρας!

Best Friend's Fear: Αυτές είναι οι φάρσες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα!

Αυτές θα είναι οι φάρσες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στο Best Friend's Fear του ANT1! Τι μας ετοιμάζει αυτή τη φορά ο Σάββας Πούμπουρας;

Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και αναστάτωσε με τις φάρσες του ανυποψίαστους φίλους και γνωστούς, αναλαμβάνοντας με ανατρεπτικό τρόπο να τους φέρει αντιμέτωπους με τα όριά τους σε δύσκολες καταστάσεις όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα!

Τι θα δούμε στο Best Friend's Fear αυτή την Παρασκευή;
Ο Τρύφωνας Σαμαράς πείθεται να πάει σε βίλα στο Κορωπί για να χτενίσει μια κοπέλα που βρίσκεται κλεισμένη σε ένα κουβούκλιο για ιατρικούς λόγους. Εκεί θα ανακαλύψει τι σημαίνει «το πιστολάκι του τρόμου!»

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος πηγαίνει για φαγητό με τους δύο φίλους του Ειρήνη Γκανιάτσου και Χρήστο Κούτρα και βρίσκεται αντιμέτωπος με την επίθεση του δυσαρεστημένου συντρόφου της Κάτιας από το GNTM.

Ο Γιώργος Ποπόρης φίλος και συνεργάτης της Ειρήνης Κολιδά, την πείθει να πάει να κάνει μια απλή καρδιολογική εξέταση σε ιατρικό κέντρο. Εκεί η ίδια συνειδητοποιεί ότι γίνεται εθελόντρια σε ένα περίεργο ιατρικό πείραμα.

Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας!

«Best Friend’s Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα. Αυτή την Παρασκευή, στις 22:45.

Παρουσίαση: Σάββας Πούμπουρας

Executive Producers: Άννα Αρβανίτη / Ben Silverman / Howars T. Owens

Producer: Russell Ford

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης

Project Manager: Βασίλης Μεγγλίδης

Αρχισυνταξία: Αλίκη Γεωργίου

Οργάνωση Παραγωγής: Ράνια Πεγιάζη

Εκτέλεση Παραγωγής: Ants Production Hub

Format distributed: Propagate Content

Θυμηθείτε επίσης την επική φάρσα, που προκάλεσε "ταραχή" στην Βίκυ Σταυροπούλου την προηγούμενη βδομάδα!