Φώτης Σεργουλόπουλος: Είναι κάθετος για τη Μαρία Μπακοδήμου! «Δε θα ήθελα να το ξανακάνω»

Αποκάλυψε τα πάντα για τη συνεργασία τους!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Είναι κάθετος για τη Μαρία Μπακοδήμου! «Δε θα ήθελα να το ξανακάνω»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και έκανε σαφές πως είναι κάθετος για τη Μαρία Μπακοδήμου και τη συνεργασία τους! «Δε θα ήθελα να το ξανακάνω» σχολίασε.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα παράπονα που έχει από την τηλεόραση αλλά και στο τέλος της συνεργασίας του με την Μαρία Μπακοδήμου.

Έτσι σχολίασε:

«Δεν θα ήθελα να το ξανακάνω. Το έκανα, τελείωσε. Δεν μπορώ να βλέπω πλέον στην τηλεόραση σε όλες τις εκπομπές, ένα ρεπορτάζ και τον παρουσιαστή να αντιδράει σε βουβό πλάνο.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το διπλό πλάνο. Δηλαδή για ποιο λόγο υπάρχει. Όλες οι εκπομπές πια έτσι είναι. Δεν θέλω, όμως, να παρεξηγηθώ και να πω πως αυτό που έκανα στην τηλεόραση δεν μου άρεσε. Μου άρεσε πάρα πολύ και το έκανα. Όταν όμως αλλάζεις μια πορεία, κάνοντας μια παύση κάποιων ετών, δεν θα γύρναγα με το ίδιο πράγμα».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Της Μαρίας δεν της άρεσε καθόλου η εκπομπή και, όταν τη σταματήσαμε, είχε πει πως δεν ήθελε να την κάνει πια. Οπότε και γω τι να κάνω μόνος μου. Τότε ήταν και το ύφος των δυο μας που ενωμένοι κάναμε αυτό το σχόλιο».

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής σχολιάζει την από επιλογή του αποχή από την τηλεόραση για κάποια χρόνια.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Έδωσε απάντηση - "κόλαφο" για το "διαζύγιο" του με την Μαρία Μπακοδήμου!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να δώσει τέλος στα όσα λέγονται για το τηλεοπτικό "διαζύγιο" του με τη Μαρία Μπακοδήμου και έτσι έδωσε μία απάντηση "κόλαφο"!

Ο γνωστός παρουσιαστής παραχώρησε μία τρομερή συνέντευξη στο «TV Έθνος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο λόγο για τον οποίο δεν τον βλέπουμε πια στην τηλεόραση μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Πριν από λίγο καιρό, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε κάνει μία κατάθεση ψυχής για το bullying που έχει δεχθεί.

Υπήρξαν φήμες για «κόψιμο» του «Divided.». Τι απαντάς;

«Η επίσημη ενημέρωση από το κανάλι είναι πως το παιχνίδι συνεχίζει. Ολα τα άλλα είναι παραφιλολογίες».

Έχετε συζητήσει με τον Alpha και για κάτι άλλο εκτός από το παιχνίδι;

«Προς το παρόν όχι. Υπήρξε η δική μου πρόταση για κάτι άλλο στην αρχή, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η στιγμή του. Συνεχίζουμε το παιχνίδι. Έχουμε προγραμματίσει αρκετά γυρίσματα».

Λοιπόν θα γυρίσω τον χρόνο πίσω. Αν έκανες μια γρήγορη αναδρομή, ποια θεωρείς πώς ήταν η καλύτερη τηλεοπτική σου στιγμή;

Το «ΤV Tiglon» στον Αlpha. Μια ομάδα με έμπνευση, μια παραγωγή που στήριξε πολύ την εκπομπή, με αποτέλεσμα να βγαίνουν πολύ ωραία και πρωτότυπα θέματα. Συγκλονιστικό σκηνικό. Ξέραμε από την αρχή μαζί με το κανάλι τι θέλουμε να κάνουμε».

Και η χειρότερη;

Επίσης στον Alpha με την απογευματινή εκπομπή «Σιγά μην κάτσω να σκάσω». Εμείς εγκαινιάσαμε τότε την απογευματινή ζώνη με εκπομπή. Μέχρι τότε έπαιζαν σαπούνια, τηλενουβέλες... Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα απογευματινό πρόγραμμα, που όμως είχε πρόβλημα. Και εμείς φταίγαμε γιατί δεν ξέραμε καλά το προϊόν. Αμφιταλαντευόμασταν. Αυτό πιστεύω πως είναι το μεγάλο λάθος. Οταν κοιτάς την τηλεθέαση, αλληθωρίζεις. Δεν βλέπεις μπροστά. Δεν βλέπεις τι σου κάνει εσένα κέφι, τι σου ταιριάζει. Βέβαια υπήρξε τότε και η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Αlpha με την είσοδο του RTL. Οι Γερμανοί δεν γνώριζαν καθόλου την ελληνική πραγματικότητα στην τηλεόραση. Ήμασταν λοιπόν σε ένα πρόγραμμα που είχε ήδη στηθεί, οι Γερμανοί ήθελαν κάτι άλλο και μπλεχτήκαμε πολλά πρόσωπα με διαφορετικές φιλοσοφίες. Μας κούρασε όλο αυτό. Αυτός ήταν και ο λόγος που φύγαμε από το κανάλι. Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε».

Με τη Μαρία υπήρξατε τηλεοπτικό δίδυμο για πολλά χρόνια. Ήταν δύσκολος αυτός ο τηλεοπτικός χωρισμός;

«Όχι, γιατί εγώ έκανα μια παύση. Δεν ήταν ότι την επόμενη τηλεοπτική χρονιά βρέθηκα μόνος μου σε κάποιο πρόγραμμα και δεν ήξερα πώς να συμπεριφερθώ. Είχα τον χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Όταν δουλεύεις με συγκεκριμένο τρόπο για πολλά χρόνια υπάρχει ένα ωστικό κύμα. Και αυτό σε παίρνει... Είχα λοιπόν τον χρόνο να το σκεφτώ και να το χωνέψω».

Ήταν κοινή και συνειδητή αυτή η απόφαση;

«Ναι, βέβαια».

Είναι και οριστικός ο τηλεοπτικός χωρισμός;

«Εγώ ποτέ δεν μιλάω για το μέλλον. Εάν υπάρξει κάτι το οποίο είναι δελεαστικό σε οποιονδήποτε τομέα, τότε θα το σκεφτώ. Για παράδειγμα και φέτος θα μπορούσα να μην κάνω τηλεόραση. Όμως και το πρότζεκτ μου άρεσε και ήμουν κι εγώ στην κατάλληλη διάθεση. Και το έκανα».

Είσαι και ως άνθρωπος έτσι; Δεν κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια;

«Όχι, δεν κάνω. Αλλά κάποια πράγματα τα προγραμματίζω. Τα ταξίδια μου για παράδειγμα. Δεν μπορώ να αντέξω άλλα πράγματα του τύπου «κλείνοντας τα 30 πρέπει να έχω κάνει αυτό» ή που γράφουν σε ένα χαρτί την Πρωτοχρονιά τον στόχο τους για το νέο έτος. Συνειδητά δεν το κάνω. Θέλω να αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο να μπορεί να αποφασίζει και να αλλάζει γνώμη».

Δεν είσαι ισχυρογνώμων;

«Όχι, αν ο άλλος έχει καλά επιχειρήματα με πείθει. Το λέω και στους παίκτες του «Divided». Μιλήστε, εξηγήστε το και πείστε τον άλλον»