Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Γνωστή παρουσιάστρια ερωτευμένη με τραγουδιστή!

Ο λόγος για...

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Γνωστή παρουσιάστρια ερωτευμένη με τραγουδιστή!

Νέο ζευγάρι έχουμε στην ελληνική showbiz καθώς γνωστή παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη με τραγουδιστή!

Ο λόγος για την Χριστίνα Βραχάλη παρουσιάστρια του Open που βρήκε το 2020 στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real. Πριν λίγο καιρό είχα απασχολήσει τα μέσα με την κρίση στην σχέση της με τον Παναγιώτη Αρωνιάδη, ωστόσο όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Ο άντρας που φαίνεται να της έκλεψε την καρδιά είναι ο γοητευτικός τραγουδιστής Νίκος Φάρφας που έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του την περσινή σεζόν στο μουσικό talent show, «The Voice».

Το ειδύλλιο όπως αναφέρει το δημοσίευμα μετράει λίγο καιρό και όπως αποκαλύπτουν φίλοι του ζευγαριού ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μάλιστα οι δυο τους πέρασαν μαζί τις γιορτές ενώ η δημοσιογράφος ανήμερα της ονομαστικής της εορτής διασκέδασε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος της.

Οι δυο τους εκείνο το βράδυ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που υπήρχαν γύρω τους.

ζευγάρια showbiz

Νέο ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Κορυφαία τραγουδίστρια ερωτεύτηκε!

Ένα νέο ζευγάρι "έσκασε" σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Αυτή η αγαπημένη κορυφαία τραγουδίστρια ερωτεύτηκε και το κοινό παραληρεί!

Η εν λόγω τραγουδίστρια, είναι μία από τις γυναίκες που δεν απασχολούν συχνά με την προσωπική τους ζωή, ωστόσο ο νέος της έρωτας βγήκε στην επιφάνεια.

Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, φέρεται να είναι ερωτευμένη με τον μουσικό Γιάννη Χριστοδουλόπουλο.

Οι δυο τους, ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας, ενώ οι πρώτη επαφή μεταξύ τους, έγινε το 2018 όταν συνεργάστηκαν για το τραγούδι «Αγάπη δεμένη».

Μέχρι στιγμής ωστόσο, η σχέση τους δεν έχει επιβεβαιωθεί, μιας και οι δυο τους δεν έχουν δώσει κάποιο δικαίωμα!

ζουγανέλη σύντροφος