Σίσσυ Χρηστίδου: Ο Πούμπουρας την απείλησε και εκείνη τον "έσβησε"! Η ατάκα που τον "τερμάτισε"!

Δε θέλει ούτε να ακούσει για φάρσα η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Ο Πούμπουρας την απείλησε και εκείνη τον

Ο Σάββας Πούμπουρας με μία φωτογραφία που έστειλε, απείλησε τη Σίσσυ Χρηστίδου και εκείνη με τη σειρά της τον "έσβησε" με όσα του είπε αλλά κυρίως με μία ατάκα που "τερμάτισε" τον παρουσιαστή και του έκοψε τα φτερά για μελλοντικές φάρσες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια διέκοψε τη ροή της εκπομπής, προκειμένου να δείξει ένα μήνυμα που έλαβε από τον καλό της φίλο Σάββα Πούμπουρα.

Εκείνος, της είχε στείλει μία φωτογραφία που τον παριστάνει σαν τον Δράκουλα και αμέσως η Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε το κινητό της στην κάμερα.

Αφού τον χαρακτήρισε βλαμμένο, του τόνισε να μείνει μακριά της και να μην την ενοχλήσει με καμία από τις φάρσες του!

Στο μεταξύ ο Σάββας Πούμπουρας σκορπίζει τον τρόμο, ενώ επική ήταν η αντίδραση που είχε ο Τρύφωνας Σαμαράς στη φάρσα που του έκανε.

Σίσσυ Χρηστίδου: Εμφανίστηκε ξανά και έκλεψε την παράσταση! Τα είπε όλα με μια ατάκα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε ξανά και έκλεψε την παράσταση, αφού τα είπε όλα με μια ατάκα! Η ίδια, λίγο μετά την εμφάνισή της στα μπουζούκια... επέστρεψε δριμύτερη!

Η παρουσιάστρια, πόζαρε για ασπρόμαυρη φωτογραφία και πραγματικά έμοιαζε βγαλμένη από εξωτικό παραμύθι!

Μάλιστα, η ατάκα που επέλεξε για λεζάντα ήταν πραγματικά «όλα τα λεφτά»! «Ο καλύτερος σου δάσκαλος, είναι το τελευταίο σου λάθος» ανέφερε και παρέδωσε μαθήματα! Από κάτω, στο Instagram της, φυσικά, οι followers δεν σταματούσαν τα σχόλια!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε on air το απόγευμα που πέρασε με τον Μαραντίνη! «Ήμασταν σπίτι του και...»

Η Σίσσυ Χρηστίδου το τόλμησε και αποκάλυψε on air το απόγευμα που πέρασε με τον Μαραντίνη! «Ήμασταν σπίτι του και...» ανέφερε μεταξύ άλλων! Χαμός στο πλατό!

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, πήγε με τους δυο γιους της στο σπίτι του τραγουδιστή προκειμένου να τηρήσουν το έθιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Εμείς βέβαια, σας το είχαμε γράψει πρώτοι....

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε και τι τους είπε ο μικρότερος γιος τους και τους άφησε άφωνους, αφού δεν ήξεραν τι να απαντήσουν!

«Πήραμε την πίτα όταν γυρίσαμε, στο σπίτι του μπαμπά και αρχίσαμε να κόβουμε. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι που ήταν για το σπίτι και λέει ο Mike, «Ποιο από τα δυο;»».