Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έκανε την αποκάλυψη που περίμεναν όλοι! Θα παρουσιάσει το Big Brother;

Μίλησε για τα πάντα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έκανε την αποκάλυψη που περίμεναν όλοι! Θα παρουσιάσει το Big Brother;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε επιτέλους την αποκάλυψη που περίμεναν όλοι να κάνουν! Η ηθοποιός ξεκαθάρισε on air αν τελικά θα παρουσιάσει το Big Brother!

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για όλους και για όλα! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αν της έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάσει το Big Brother ή το Dancing with the Stars.

Τα δημοσιεύματα σχετικά με την πρόταση οργιάζουν και έτσι η ηθοποιός έχει αναγκαστεί να απαντήσει ουκ ολίγες φορές γι΄αυτό το θέμα!

Έτσι η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε πως δεν της έχει γίνει κάποια πρόταση, ωστόσο δε θεωρεί πως θα ήταν η κατάλληλη για να παρουσιάσει ένα τέτοιο πρόγραμμα, σε αντίθεση με το Dancing with the Stars με το οποίο θα αισθανόταν μεγαλύτερη άνεση.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη σειρά «Κρατάς Μυστικό», εξηγώντας αν τελικά θα συνεχιστεί ή όχι.

«Η συμφωνία που κάναμε όλοι για τη σειρά ήταν για τον πρώτο κύκλο, για 15 επεισόδια…. Έγιναν αυτά τα 15 επεισόδια και έγιναν άλλα τρία για τον δεύτερο κύκλο. Προφανώς για να είναι ο δεύτερος κύκλος τρία επεισόδια και όχι 15 το κανάλι έκρινε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί….Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εκεί….» σχολίασε.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ! «Θα κάνω δεύτερο γάμο όταν...»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι για μία ακόμη φορά πιο αποκαλυπτική από ποτέ! «Θα κάνω δεύτερο γάμο όταν...»!

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στη «Real» και μίλησε για όλους και για όλα!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο θάνατος που την "σημάδεψε" - «Εγώ φοβόμουν...»!

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι πρόθυμη να κάνει έναν δεύτερο γάμο, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν.

«Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματί­σεις. Ολα γίνονται έτσι όπως πρέπει να γίνουν. Αν είναι να προχωρήσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου ξανά, όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθή­κες και ο κατάλληλος άνθρωπος θα το κάνω. Προφανώς δεν θα μπορούσα να περάσω στο επόμενο βήμα, αν δεν υπήρχε η απόλυτη ευτυ­χία σε όλους, αλλά δεν νομίζω ότι έχει μεγα­λύτερη διαφορά από τις σχέσεις γενικότερα όπου ο καθένας ζητά και θέλει κάτι συγκεκρι­μένο. Υπάρχουν διάφορες συνθήκες που όταν βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο είναι όλα λυμέ­να εξαρχής» ήταν τα λόγια της.

Όσο για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Κρατάς Μυστικό» σχολίασε: «Πραγματικά, είχα 15 χρόνια να παίξω σε σει­ρά. Τελευταία μου συνεργασία ήταν πριν γίνω μητέρα! Μετά παιδιά μικρότερα δεν θα μπο­ρούσα να ανταπεξέλθω και τώρα μπήκα στη διαδικασία, επειδή ήταν οι κατάλληλες συνθήκες να παίξω στο "Κρατάς μυστικό". Είναι μια εξαιρετική δουλειά, σε σκηνοθεσία του Αντώ­νη Αγγελόπουλου, και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω. Υποδύομαι μια αεροσυνοδό που έχει τα θεματάκια της...».

Και συνέχισε: «Στις προσωπικές μου σχέσεις είμαι πολύ ευθύς δεν είμαι άνθρωπος της ίντριγκας. Θα πω αυτά που αισθάνομαι και θα το δουλέψω μέχρι τελικής πτώσεως». Άραγε, η ίδια κρατά μυστικό; «Ναι, είμαι πολύ εχέμυθη! Δεν θα μου πάρεις λέξη, ακόμα και αν αυτός που με έχει εμπιστευτεί δεν είναι κολλητός μου. Και αυτό το θεωρώ αυτονόητο και από το περιβάλλον μου προς εμένα. Το θεωρώ απαραίτητο να υπάρχει εμπιστοσύνη. Έχω τερματίσει και φιλικές σχέσεις και προσωπικές γιατί κάποιος πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου και δεν κράτησε εχεμύθεια».