Θρήνος για ηθοποιό από το «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Πέθανε ο αδερφός της!

Τα λόγια της συγκλονίζουν!

Θρήνος για ηθοποιό από το «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Πέθανε ο αδερφός της!

Μεγάλος θρήνος έχει ξεσπάσει για μία αγαπημένη ηθοποιό που βλέπουμε καθημερινά μέσα από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Ο αδερφός της πέθανε και μιλάει για πρώτη φορά γι' αυτή τη μεγάλη απώλεια!

Λίγο πριν φύγει το 2019, η ηθοποιός έχασε τον αδερφό της, γεγονός που τη σόκαρε και όπως αποκαλύπτει, ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την ταραχή.

Ο λόγος για τη Μάρα Δαρμουσλή, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος TV αναφέρθηκε στην απώλεια του αδερφού της.

Πρόσφατα κάνατε μια ανάρτηση για την απώλεια του αδελφού σας. Ήταν ένα σοκ για εσάς; Προλάβατε να του πείτε όλα όσα θέλατε;

«Είναι πάρα πολύ νωπό, ξαφνικό, έφυγε από ανακοπή καρδιάς. Θα επιλέξω να κάνω λίγο χιούμορ. Ναι, η αλήθεια είναι ότι του είπα πολλά πράγματα που ήθελα να του πω και δεν τον άφησα να πει κάποια πράγματα που ήθελε».

Μάρα Δαρμουσλή θάνατος αδερφού

Ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε βιώσει ακόμη μία κορυφαία ηθοποιός, με το θάνατο του αδερφού της!

Θλίψη! Πέθανε η αδερφή πασίγνωστου τραγουδιστή!

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι πέθανε η αδερφή ενός πασίγνωστου τραγουδιστή, ο οποίος απεβίωσε πριν ακριβώς 3 χρόνια!

Η είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Παρασκευής και η νεαρότερη αδερφή του διάσημου ποπ σταρ George Michael πέθανε σε ηλικία 55 ετών, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η Melanie Panayiotou έφυγε από τη ζωή, τρία χρόνια ακριβώς μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αδερφού της.

Το άψυχο σώμα της βρήκε στο σπίτι της στο Λονδίνο, η μεγαλύτερη αδερφή της Yioda Panayiotou. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ενώ η αστυνομία δεν θεωρεί ότι έγινε κάτι ύποπτο.

Melanie Panayiotou George Michael πέθανε

Δείτε επίσης την εξομολόγηση πασίγνωστου τραγουδιστή που είπε χαρακτηριστικά: «Έχασα μόλις την 18χρονη αδερφή μου από...»!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Νίκος ρίχνει την δολοφονία της Κάτιας στον Αργύρη!

Σούπερ αποκλειστικό για την σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ο Νίκος ρίχνει την δολοφονία της Κάτιας στον Αργύρη.

Η Κάτια βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο του Νίκου και της Μάρθας, οι οποίοι αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να τη βγάλουν από τη μέση μια για πάντα.

Ο Νίκος δραπετεύει με τη βοήθεια της Μάρθας. Η Μαρίνα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την Κάτια ασφαλή, αφού φοβάται ότι κινδυνεύει και πάλι η ζωή της. Ο Φώτης με τη σειρά του προσπαθεί να έχει από κοντά τη Μάρθα για να ελέγχει τις κινήσεις της, καθώς είναι σίγουρος πως τους παίζει άσχημο παιχνίδι και συνεργάζεται με τον Νίκο. «Οσο και να θέλει να πιστέψουμε ότι μας βοηθάει και στέκεται στο πλευρό της Μαρίνας και της Κάτιας, είμαι σίγουρος ότι εκείνη βοήθησε τον Νίκο να ξεφύγει και συνεργάζονται ξανά», λέει στον Μιχάλη. Την ίδια ώρα ο αστυνόμος καλεί και πάλι τη Μαρίνα, η οποία αρχίζει να φοβάται ότι κάτι έχει καταλάβει.

Η νέα συμμαχία και το σκοτεινό σχέδιο

Η Μαρίνα πηγαίνει στο γραφείο του αστυνόμου. Ομως της πέφτει κατά λάθος η φωτογραφία της με τον θετό της πατέρα Πέτρο και εκείνος τη βρίσκει. Ο αστυνόμος μπαίνει σε υποψίες για την αληθινή της ταυτότητα. Παράλληλα η Κλειώ αντιμετωπίζει τον Φώτη, προσπαθώντας να μάθει τον ρόλο της Μάρθας, κι αυτός της αποκαλύπτει: «Η Μάρθα είναι εκείνη που πρόδωσε τον πατέρα σου στην αστυνομία. Τώρα ξέρεις», της λέει όλο νόημα, προκειμένου να την πείσει ότι το παίζει σε διπλό ταμπλό. Η κοπέλα, που γνωρίζει ότι η Μάρθα βοήθησε τον Νίκο να το σκάσει, μπερδεύεται και δεν ξέρει τι να πιστέψει για εκείνη. Αργότερα ο πατέρας της χάνει τις αισθήσεις του και η Κλειώ προσπαθεί να πείσει τη Μάρθα να τον πάνε στο νοσοκομείο, κάτι που τελικά δεν συμβαίνει. Ο Νίκος συνέρχεται και στη συνέχεια συμμαχεί για άλλη μια φορά με τη Μάρθα, προτείνοντας ένα διαφορετικό, σκοτεινό σχέδιο, που θα αλλάξει τις ζωές όλων.

ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ

Η Μάρθα με τον Νίκο αποφασίζουν να βάλουν μπροστά το σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας, γεγονός που αντιλαμβάνεται η Κλειώ. Η κοπέλα προσπαθεί με κάθε μέσο να αποτρέψει τον πατέρα της από το να συμμετάσχει: «Σε παρακαλώ, μην το κάνεις. Αφησέ τα όλα πίσω. Δεν είσαι δολοφόνος», τον παρακαλεί. Στο μεταξύ η Μαρίνα, στην προσπάθειά της να μάθει πού κρύβεται ο Νίκος, παρακολουθεί την Κλειώ. Την ίδια ώρα η Κάτια και ο Αργύρης αποφασίζουν να πάνε μια μονοήμερη εκδρομή. Η Μάρθα το μαθαίνει και λέει στον Νίκο ότι ξέρει πώς ακριβώς θα πετύχουν να την ξεφορτωθούν και να φορτώσουν τον φόνο στον Αργύρη. Η Κλειώ μαθαίνει το σχέδιο δολοφονίας που έχει καταστρώσει η Μάρθα και τρέχει να ειδοποιήσει τη Μαρίνα… η οποία όμως είναι μαζί με τη Μάρθα.

Πηγή: tv24