Ελένη Φουρέιρα: Γύρισε το χρόνο πίσω και πήρε μαζί της αυτόν τον άντρα! Θυμήθηκε τι έκανε το 2010!

Τότε ήταν άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Γύρισε το χρόνο πίσω και πήρε μαζί της αυτόν τον άντρα! Θυμήθηκε τι έκανε το 2010!

Η Ελένη Φουρέιρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γύρισε το χρόνο προς τα πίσω και μαζί της "πήρε" και έναν άντρα που τη βοήθησε στα πρώτα της βήματα! Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θυμήθηκε τι έκανε το μακρινό 2010!

Εκείνη τη χρονιά γνωρίσαμε την Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε ακόμα αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα αφάνα και έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο.

Ένα τραγούδι την απογείωσε και αυτό δεν ήταν άλλο από το «Μια νύχτα μόνο» που ερμήνευσε μαζί με τον ράπερ «Θηρίο».

Η Ελένη Φουρέιρα, θυμήθηκε εκείνη τη χρονιά και το τραγούδι και έκανε ένα ξεχωριστό throwback μέσω Insta Story!

φουρέιρα 2010

Στο μεταξύ η τραγουδίστρια, μετά το χωρισμό της με τον Αλμπέρτο Μποτία, αφήνει την Ελλάδα!

Ελένη Φουρέιρα: Αυτός είναι ο άντρας που την έστειλε στην κορυφή! Ο λόγος που χώρισαν οι δρόμοι τους!

υτός είναι ο άντρας που έστειλε την Ελένη Φουρέιρα στην κορυφή. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που χώρισαν οι δρόμοι τους μετά από μι εκρηκτική εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, τόσο για την σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, όσο και για την δουλειά της.

Από τις πιο κορυφαίες εμφανίσεις της, η οποία έχει και viral, αφού το τραγούδι της με τίτλο «El ritmo Psicodelico» έχει σημειώσει εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Στο πλευρό της στην συγκεκριμένη εμφάνιση, όπου την έφτασε στην κορυφή ήταν ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος, τον οποίο είδαμε και στο GNTM.

Ποιος είναι ο Τάσος Ξιάρχος;

Ελένη Φουρέιρα άντρας

Είναι νέος, είναι εναλλακτικός και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος όταν χορεύει πάνω στα ψηλοτάκουνα παπούτσια του και τινάζει τα άπειρα βραχιόλια και δαχτυλίδια του. Με πλατινένια μαλλιά και αναπάντεχο μακιγιάζ διδάσκει τα πιο αισθησιακά λικνίσματα.

Εκτός από την Ελένη Φουρέιρα, έχει συνεργαστεί και με την Τάμτα, στο τραγούδι «Seniorita».

Μάλιστα, ο Τάσος Ξιάρχος καλεσμένος στο «The 2night show» συγκλόνιζε με την εξομολόγηση του για την παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία πέντε ετών.

«Νιώθω καλά πάνω σε τακούνια. Από πολύ μικρός ήμουν εκκεντρικός. Οι γονείς μου τσακώνονταν συνέχεια. Όταν δεν είχα που να μείνω αναγκάστηκα και πήγα στο σπίτι του πατέρα μου. Δεν τα βρήκαμε με τον πατέρα μου πραγματικά ποτέ. Όταν ήμουν πέντε ετών ένας έφηβος με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά. Θυμάμαι να με τραβάει σε ένα χώρο. Μπορώ να καταλάβω αμέσως ποιος καλλιτέχνης θα κάνει επιτυχία. Δε μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη δουλειά μου», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιάρχος.