Δούκισσα Νομικού: Πόζαρε αχτένιστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Έτσι ξυπνάει κάθε πρωί!

Πόσταρε τη φωτογραφία χωρίς κανένα κόμπλεξ!

Δούκισσα Νομικού: Πόζαρε αχτένιστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Έτσι ξυπνάει κάθε πρωί!

Η Δούκισσα Νομικού τόλμησε και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντελώς αχτένιστη! Η παρουσιάστρια ξυπνάει έτσι κάθε πρωί και δεν φοβάται να το δείξει!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εμφάνισή της και έτσι δε διστάζει να εμφανιστεί και χωρίς καθόλου μακιγιάζ στα social media.

Έτσι, θέλοντας να μοιραστεί μία στιγμή από τη ζωή της σαν μανούλα, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία μόλις είχε ξυπνήσει και έγραψε:

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία σήμερα στις 8:50 το πρωί. Ήθελα να την ανεβάσω με την λεζάντα: «Όταν ξυπνάς και τα παιδιά σου ακόμη κοιμούνται. Αγουροξυπνημένη και αχτένιστη καλημέρα! Μετά από 5 λεπτά ξύπνησαν και τα δύο μαζί. Επομένως την ανεβάζω τώρα που κοιμήθηκαν, λέγοντας σας τελικά «Καληνύχτα»!

Βέβαια η Δούκισσα Νομικού περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με τα παιδιά της και ιδιαίτερα με την μικρή κορούλα της!

Δούκισσα Νομικού: Με πρησμένο πρόσωπο και χωρίς μακιγιάζ πόζαρε και μας "τρέλανε"!

Με πρησμένο πρόσωπο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ πόζαρε στο φακό η Δούκισσα Νομικού και μας "τρέλανε", αφού παραμένει μια κούκλα.

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει και μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, ενώ έχει αποκαλύψει και το όνομα που θα της δώσουν.

Η Δούκισσα Νομικού είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά της.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με πρησμένο πρόσωπο και εξακολουθεί να είναι μια κούκλα.

Δούκισσα Νομικού πρησμένο πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ

Δούκισσα Νομικού: Έβαλε στα μάτια της την απόλυτη τάση! Η σκιά της προκαλεί φρενίτιδα!

Η Δούκισσα Νομικού το τόλμησε και έβαλε στα μάτια την απόλυτη τάση του μακιγιάζ για φέτος το χειμώνα! Η σκιά της προκαλεί φρενίτιδα σε όλους μιας και κάνει τα μάτια της να φαίνονται υπέροχα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε μακιγιάζ. Ωστόσο αυτή η σκιά που επέλεξε είναι χωρίς αμφιβολία, το τέλειο χρώμα για τα μάτια της.

Είναι μπορντό, και ως γνωστόν, τα σκούρα χρώματα τονίζουν ακόμη περισσότερο τα ανοιχτόχρωμα μάτια. Έτσι σε συνδυασμό με το δαμασκηνί κραγιόν, η Δούκισσα Νομικού δημιούργησε το πιο στιλάτο μακιγιάζ.

Ειδικά αν είστε ξανθιά, το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα μπορούσε να αποτελέσει την τέλεια λύση για μία βραδινή έξοδο! Πόσο μάλλον αν έχετε και μπλε μάτια, τότε η επιτυχία είναι βέβαιη!

Δείτε το μακιγιάζ που έκανε η αγαπημένη παρουσιάστρια και θα καταλάβετε γιατί!

Σας βρήκαμε επίσης και το υπέροχο δαχτυλίδι που φοράει σε αυτή τη φωτογραφία και έχει προκαλέσει πανικό!