Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και έκρυψε τα μαλλιά της! Μίλησε για την αλλαγή που θα κάνει!

Θα το τολμήσει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και έκρυψε τα μαλλιά της! Μίλησε για την αλλαγή που θα κάνει!

Η Αθηνά Οικονομάκου με μία φωτογραφία της, έκανε κοντινό στο υπέροχο πρόσωπό της και έκρυψε τα μαλλιά της μέσα από την μπλούζα της! Στη λεζάντα μίλησε για την αλλαγή που σκοπεύει να κάνει πάνω της και της αλλάξει τελείως την εικόνα!

Η αγαπημένη ηθοποιός δε διστάζει να πειραματίζεται τόσο με το στιλ της όσο και με την εμφάνισή της, με όλες τις αλλαγές που έχει κάνει να είναι επιτυχημένες!

Έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για ακόμη μία αλλαγή που σκοπεύει να κάνει και έχει να κάνει με τα μαλλιά της.

Όπως η ίδια περιγράφει, το μαλλί της βρέθηκε μέσα από την μπλούζα και έμοιαζε καρέ, ωστόσο θέλησε να μάθει την γνώμη των διαδικτυακών της φίλων για μία πιθανή αλλαγή.

Λέτε να το τολμήσει;

Μία ακόμα τολμηρή επιλογή που έκανε η ηθοποιός, ήταν να φορέσει αυτό το δύσκολο χρώμα στα ρούχα της!

Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστη σε φωτογραφία με την Βάσω Λασκαράκη! Μέχρι και τα μαλλιά ήταν άλλα!

Αγνώριστη η Αθηνά Οικονομάκου σε φωτογραφία με την Βάσω Λασκαράκη! Μέχρι και τα μαλλιά ήταν άλλα και πραγματικά αν τις δείτε, θα μείνετε άφωνοι! Πόσα χρόνια πριν ήταν η φωτογραφία;

Ένα fan page από τα Κλεμμένα Όνειρα, ήταν η αφορμή να πέσουμε πάνω στην πιο επική φωτογραφία με τις δυο τους! Ήταν τότε που η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη, έπαιζαν στην σειρά του Mega και έμοιαζαν πραγματικά σαν άλλες!

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν είχε αποκτήσει ακόμα τα χαρακτηριστικά ombre μαλλιά της, αλλά και η Βάσω Λασκαράκη δεν είχε ακόμα το statement look της! Δείτε τις και πείτε μας, δεν μοιάζουν σαν άλλες:

Να θυμίσουμε και το περιστατικό με την Βάσω που... πήρε τα ρούχα της Αθηνάς

Λασκαράκη - Οικονομάκου: Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση τους! Τις πρόδωσε ο Σουλτάτος....

Πολλά είχαν ακουστεί για Βάσω Λασκαράκη και την Αθηνά Οικονομάκου, αφού οι φήμες ανέφεραν πως η σχέση τους πλέον δεν είναι καλή, μιας και η Αθηνά δεν βρέθηκε στο γάμο της Βάσως! Πώς τις πρόδωσε ο Λευτέρης Σουλτάτος;

Με μια ανάρτησή του έκανε... χαμό και έδειξε όλη την αλήθεια!

Το ζευγάρι βρέθηκε χτες για φαγητό μαζί με την Αθηνά και μάλιστα ο Λευτέρης όλο χιούμορ στην ανάρτηση του έγραψε: «Δεν θα μας φας την δουλειά κοπέλα μου....» αναφερόμενος φυσικά στην ιδιότητά του ως σεφ! Ο ίδιος, έκλεισε όλα τα στόματα αφού τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους και αποδεικνύουν ότι οι δύο ηθοποιοί, είναι πολύ φίλες! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Η Αθηνά ΟικονομάκουΑθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη σε γεύμαΑθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη σε γεύμα