Δούκισσα Νομικού: Το σπίτι της έχει 2 πατώματα και σκάλα! Οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα...

Έχουμε φωτογραφία από μέσα!

Δούκισσα Νομικού: Το σπίτι της έχει 2 πατώματα και σκάλα! Οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα...

Το σπίτι της Δούκισσας Νομικού έχει 2 πατώματα και σκάλα! Οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα και εμείς φυσικά.. έχουμε φωτογραφία από μέσα! Την δημοσίευσε χτες!

Η παρουσιάστρια, φημίζεται για το καλό της γούστο και το σπίτι της δεν θα μπορούσε να μην το... βγάζει προς τα έξω! Η Δούκισσα χτες, ξύπνησε πολύ πρωί και είχε διάθεση για να μιλήσει με τους followers της στο Instagram.

Η ίδια, δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το σπίτι της το οποίο έχει 2 πατώματα και σκάλα. Η σκάλα, οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι της είναι αρκετά εντυπωσιακό. Άλλωστε, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτό. Δείτε την σχετική ανάρτηση και σίγουρα θα συμφωνήσετε:

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία μέσα από την κρεβατοκάμαρά της που έφερε αντιδράσεις!

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από την κρεβατοκάμαρά της, που έφερε αντιδράσεις!

Η όμορφη παρουσιάστρια, είναι πολύ ενεργή στα social media της και κάθε ημέρα σχεδόν μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η Δούκισσα Νομικού εδώ και περίπου ένα μήνα είναι μητέρα όχι ενός, αλλά δύο παιδιών και προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της μέσα στο σπίτι.

Η γλυκιά μανούλα λοιπόν, απολαμβάνει την καθημερινότητα στο σπίτι μαζί με τα δύο παιδιά της, καθώς πλέον η προσωπική ζωή της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της!

Η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο μέσα από την κρεβατοκάμαρα της, όπου ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδη, ακόμα και το χειμώνα, έχει το κλιματιστικό στο κρύο.

Έτσι η Δούκισσα Νομικού αντέδρασε σε αυτό το γεγονός, αφού όταν μπήκε στην κρεβατοκάμαρά τους επικρατούσε ψύχρα και αυτό θέλησε να το μοιραστεί μαζί μας!

Δες τη φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία μέσα από την κρεβατοκάμαρά της που έφερε αντιδράσεις!