My Style Rocks: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι και δεν φαντάζεστε που την έχουμε ξαναδεί!

Θα μείνετε «παγωτό» με την αλλαγή της!

My Style Rocks: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι και δεν φαντάζεστε που την έχουμε ξαναδεί!

Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks» και δεν φαντάζεστε που την έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση!

Σήμερα στον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ θα μπει μια καινούργια παίκτρια, μετά την αποχώρηση της Παρασκευής! Την κοπέλα που θα δείτε μπορεί να σας θυμίσει κάτι, μπορεί και όχι, αφού έχει αλλάξει ριζικά από τότε που την είχαμε δει!

Θα σε πάμε κάποια χρόνια πίσω... Τότε που η Ελένη Μενεγάκη παρουσίαζε τον «Πρωινό καφέ» και η κοπέλα που θα μπει στο My Style Rocks ήταν το υπέροχο μοντέλο της στη στήλη μόδας.

Ο λόγος για το μοντέλο, Άντζυ Ανδριτσοπούλου, η οποία πλέον ασχολείται με τη δημιουργία κοσμημάτων και θα τη δούμε σήμερα να κάνει πασαρέλα στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks.

Δείτε μια φωτογραφία του τότε και μια του σήμερα! Πόσο έχει αλλάξει...

Ελένη Μενεγάκη συνεργάτιδα ΣΚΑΪ My style Rocks

Η Άντζυ τα χρόνια που δούλευε με την Ελένη Μενεγάκη!

My Style Rocks νέα παίκτρια ΣΚΑΪ

Η Άντζη σήμερα!

Επίσης, δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι την Παρασκευή!

My Style Rocks: Αποκάλυψη - "βόμβα" στον αέρα! Τι ήταν αυτό που προκάλεσε έντονα σχόλια;

Μια αποκάλυψη - "βόμβα" "έσκασε" στον αέρα του My Style Rocks και τις άφησε όλες με το στόμα ανοιχτό! Τι ήταν αυτό που προκάλεσε έντονα σχόλια;

Η Αμίνα Χακίμ είναι από τις παίκτριες του σόου, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις στυλιστικές της επιλογές! Αυτή τη φορά ωστόσο ξεχώρισε για τις δηλώσεις της!

Το σημερινό της κόνσεπτ ήταν αρχιτεκτόνισσα με πρώην σύντροφο, καλλιτέχνη. Η ίδια πάει στα αποκαλυπτήρια ενός γλυπτού στο κέντρο της Αθήνας, όπου και θα του αποκαλύψει πως είναι έγκυος.

Η παίκτρια ωστόσο προκάλεσε αντιδράσεις όταν μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για την κορούλα της, που είναι τριών ετών, και για τα κιλά που πήρε, «Στην πραγματική μου εγκυμοσύνη πήρα 6 κιλά στο σύνολο. Έχω μια κόρη που είναι τριών ετών. Είναι 12 -13 κιλά η κόρη μου, είναι αδύνατη. Είναι πολύ καλύτερη από εμένα σε στιλ».

Εντωμεταξύ δείτε και το spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί σήμερα στο gala! Το όνομα που θα ανακοινώσει η Κατερίνα Στικούδη!