Φαίη: Είπε δημόσια τη γνώμη της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Θυμάμαι τα μηνύματα και...»

Αναφέρθηκε σε ένα σκηνικό από το παρελθόν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φαίη: Είπε δημόσια τη γνώμη της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Θυμάμαι τα μηνύματα και...»

Η Φαίη Σκορδά δε δίστασε και είπε δημόσια στον αέρα της εκπομπής της, τη γνώμη της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σχολιάζοντας όσα είπε χθες στην Τατιάνα Στεφανίδου. «Θυμάμαι τα μηνύματα και αναρωτιέμαι» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν χθες το απόγευμα καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο My Style Rocks και στις αλλαγές που έγιναν στη φετινή σεζόν του show.

Έτσι η Φαίη Σκορδά μίλησε για την παρουσιάστρια και είπε:

«Είναι ένα πρόσωπο χαμογελαστό και σου βγάζει κάτι. Ότι και να λέει χαίρεσαι και στο My Style Rocks έβγαζε μια αφέλεια που είχε πλάκα. Απλώς ξέρετε εγώ τι παθαίνω; Επειδή θυμάμαι κάποια μηνύματα που μου είχε στείλει, επειδή μου έχουν πει άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί της, περιστατικά, έρχεται αυτό και μια γελάω και μετά βλέπω αυτά που έχουν γίνει και λέω “είναι δυνατόν να είναι το ίδιο πρόσωπο;”» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Σπυροπούλου vs Σκορδά: Επέλεξαν τον ίδιο μαγιό! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Πολλές είναι οι κυρίες της ελληνικής showbiz που φόρεσαν τα μαγιό τους και μας άφησαν με ανοιχτό το στόμα ... με τις αναλογίες τους!

Ανάμεσα σε αυτές και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Φαίη Σκορδά, που φόρεσαν το ίδιο μαγιό! Ποια το φόρεσε καλύτερα; Διαβάστε παρακάτω...

Η κάθε μια με τον δικό της και μοναδικό τρόπο, κατάφεραν τον κάνουν εντελώς διαφορετικό!

Δείτε ακόμη: Floral αέρινο φόρεμα: Με τι θα το συνδυάσεις για τις πιο ρομαντικές εμφανίσεις!

Αναμφισβήτητα, η Φαίη Σκορδά, με το χιλιόμετρο πόδι της για ακόμη μια φορά είναι απλά εντυπωσιακή, το ίδιο και η juicy Κωνσταντίνα Σπυροπολου!