Νότης Σφακιανάκης: Δεν εμφανίστηκε στον Βοτανικό και στην θέση του πήγε ο Χολίδης! Τι συνέβη;

Ποια η απάντηση του μαγαζιού!

Νότης Σφακιανάκης: Δεν εμφανίστηκε στον Βοτανικό και στην θέση του πήγε ο Χολίδης! Τι συνέβη;

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν εμφανίστηκε στον Βοτανικό και στην θέση του πήγε ο Χολίδης! Τι συνέβη;

Ο λόγος που ο Νότης Σφακιανάκης δεν εμφανίστηκε στο σχήμα ήταν ένα μια βαριά ίωση και πήρε τη θέση του προσωρινά ο Χρήστος Χολίδης.

Ποια η επίσημη απάντηση του μαγαζιού;

«Δε διαλύθηκε κανένα σχήμα. Ο κύριος Σφακιανάκης τις προηγούμενες μέρες πέρασε μια ίωση, όχι απλής μορφής και δε μπόρεσε να εμφανιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο. Μας στήριξε ο Χρήστος Χολίδης για εκείνες τις δύο βραδιές. Από την ερχόμενη Παρασκευή συνεχίζουμε κανονικά το σχήμα μας. Φήμες βγαίνουν παντού για τα πάντα, αλλά παραμένουν φήμες. Το σχήμα κάνει ρεκόρ ρεζερβέ στην Αθήνα και θα συνεχίσει να το κάνει» δήλωσε ο Βασίλης Λιάτσος, από τη διεύθυνση του Βοτανικού.

Δείτε και το πρόβλημα υγείας που του στέρησε την πρεμιέρα με τον Γονίδη!

Δύσκολες ώρες για τον Νότη Σφακιανάκη! Το πρόβλημα υγείας που του στέρησε την πρεμιέρα με τον Γονίδη!

Αυτό το πρόβλημα υγείας του Νότη Σφακιανάκη του στέρησε την πρεμιέρα με τον Σταμάτη Γονίδη! Περνάει δύσκολες ώρες ο τραγουδιστής!

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», ένα πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό τον αγαπημένο τραγουδιστή με αποτέλεσμα να αναβάλλεται διαρκώς η πρεμιέρα του με τον Σταμάτη Γονίδη.

Ανακοίνωση βόμβα! Αναβολή πρεμιέρας Σφακιανάκη - Γονίδη!

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που αναβλήθηκε η πρεμιέρα, ενώ όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού, ο Νότης Σφακιανάκης έχει πρόβλημα στις φωνητικές του χορδές.

«Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Σταμάτης Γονίδης, ήταν να ξεκινήσουν σε νυχτερινό κέντρο εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά ούτε αύριο θα ανοίξουν. Υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία και γράφονται πάρα πολλά πράγματα, ότι δεν έχουν κρατήσεις… Εγώ μίλησα πριν από λίγο με τον Βασίλη Λιάτσο που κάνει τις δημόσιες σχέσεις στο νυχτερινό κέντρο και μου είπε ότι δεν ισχύει αυτό με τις κρατήσεις, αλλά… υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα με την φωνή του Νότη Σφακιανάκη. Είχε πάθει υπερκόπωση στις φωνητικές χορδές… Πιθανή ημερομηνία για να ανοίξει το σχήμα είναι 6 Δεκεμβρίου…».