Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Μετέτρεψαν το Σεν Μόριτζ.. σε Ρωσία! Δεν φαντάζεστε πώς έβαλαν τους καλεσμένους τους να ντυθούν!

Φωτογραφίες από την δεξίωση!

Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Μετέτρεψαν το Σεν Μόριτζ.. σε Ρωσία! Δεν φαντάζεστε πώς έβαλαν τους καλεσμένους τους να ντυθούν!

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα μετέτρεψαν στον γάμο τους το Σεν Μόριτζ.. σε Ρωσία! Δεν φαντάζεστε πώς έβαλαν τους καλεσμένους τους να ντυθούν!

Με ένα φαντασμαγορικό πάρτι γιόρτασαν τον γάμο τους ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, με θέμα, μάλιστα, τη χώρα καταγωγής της νύφης, τη Ρωσία.

Το ζευγάρι μετά τον γάμο τους διοργάνωσε ένα γλέντι. Το ζευγάρι έφτασε στην ελβετική πόλη λίγες ημέρες νωρίτερα, προκειμένου να επιμεληθεί και τις τελευταίες λεπτομέρειες, με τους λαμπερούς καλεσμένους να καταφθάνουν την Παρασκευή το πρωί.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο του Σεν Μόριτζ και στην συνέχεια ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm που ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου και εκεί έμεναν οι περισσότεροι εκ των 300 καλεσμένων.

Το πάρτι τους είχε θέμα την χώρα καταγωγής της νύφης, Ντάσα Ζούκοβα, δηλαδή τη Ρωσία, και οι προσκεκλημένοι εμφανίστηκαν με γούνινα σκουφιά, βελούδινα φορέματα και σακάκια, fux τιάρες και ότι υπήρχε σε χρυσό. Ρούχα που ενδεχομένως τα είχε προμηθεύσει στους καλεσμένους, το ζευγάρι ειδικά για το γαμήλιο πάρτι.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασαν οι καλεσμένοι:

Σταύρος Νιάρχος- γάμος

Σταύρος Νιάρχος- πρώην

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Νιάρχος γάμος καλεσμένοι

Ντάσα Ζούκοβα

Ντάσα Ζούκοβα Αμπράμοβιτς

Εντωμεταξύ δείτε έναν ακόμη γάμο «βόμβα» στην showbiz! Πασίγνωστη ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Παντρεύτηκαν; Η φωτογραφία με το νυφικό που "μαρτυρά" το μυστικό τους!

Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που "μαρτυρά" το λαμπερό νυφικό της νύφης... ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα είναι πλέον παντρεμένοι!

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η Ρωσίδα Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς, παντρεύτηκε τον εδώ και δύο χρόνια σύντροφό της, Σταύρο Νιάρχο, εγγονό του μεγιστάνα της ελληνικής ναυτιλίας, πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι.

Ο πολυαναμενόμενος γάμος του λαμπερού ζευγαριού που κρατά την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πιθανότατα έγινε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Παρίσι. Ηταν μια απλή και λιτή τελετή, έγραφαν το US Weekly αρχικά και ο Observer ακολούθως που πρωτο-μετέδωσαν την είδηση. Ανέφεραν, μάλιστα, ότι η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε πολλά γνωστά ονόματα από τον χώρο της τέχνης, όπως ο έμπορος τέχνης Λάρι Γκαγκόσιαν και ο καλλιτέχνης Ντάστιν Γέλιν, ενώ επίσης παρόντες ήταν και διάσημοι φίλοι του ζευγαριού, μεταξύ των οποίων οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Λιβ Τάιλερ και Τόρι Μπαρτς.
Το Splash News λίγες ημέρες νωρίτερα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το μπάτσελορ πάρτι του Σταύρου Νιάρχου στην Μαδρίτη με καλεσμένους πολλούς επιφανείς φίλους του, όπως ο 32χρονος Πιερ Κασιράγκι, γιος της Καρολίνας του Μονακό.

Ο γάμος του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα, όπως τουλάχιστον θέλουν τα ξένα μέσα να έγινε, για τον οποίο έχουν γραφτεί πολλά, κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό με τους καλεσμένους να μην αναρτούν καμία φωτογραφία από το κοσμικό event, αν και κάποιοι ανάρτησαν φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την επίσκεψή τους στο Παρίσι, το ίδιο διάστημα που φέρεται να έγινε ο πολύκροτος γάμος.

Η πρώτη φωτογραφία του νιόπαντρου ζευγαριού
Το Tatler, το βρετανικό περιοδικό που ασχολείται με θέματα της υψηλής κοινωνίας, μόδας και lifestyle, υποστηρίζει τώρα ότι υπάρχει μια φωτογραφία που έχει ανέβει στα social media και ενδεχομένως να είναι από τον πολύκροτο γάμο του Σταύρου Νιάρχου. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Instagram από την Ζοζεφίν ντε λα Μπομ και δείχνει τον Σταύρο Νιάρχο και την Ντάσα Ζούκοβα αγκαλιά.

Στην εικόνα αυτή, ο Σταύρος Νιάρχος φορά ένα μαύρο, απλό t-shirt με την λαμπερή και απαστράπτουσα βέρα στο αριστερό του χέρι, το οποίο έχει περασμένο πάνω από τον ώμο της συζύγου του Ντάσα Ζούκοβα, η οποία φορά ένα λευκό φόρεμα με ανάγλυφα print λουλουδιών και λάμπει από ευτυχία. Να επισημανθεί, ωστόσο, ότι η βέρα είναι στο αριστερό!

νυφικο

Κανενός το μυαλό δεν θα συνέδεε την εν λόγω φωτό με τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού εάν η ηθοποιός Ζοζεφίν ντε λα Μπομ, η οποία και την πόσταρε, δεν έγραφε στην λεζάντα: «Η πιο σέξι και kinky νύφη» με την ημερομηνία επάνω στην φωτογραφία να γράφει 12/10/2019. Βέβαια, λίγες ώρες αργότερα, άλλαξε την λεζάντα, γράφοντας τελικά: «Ντάσα και Σταύρος Νιάρχος. Σ’ αγαπώ Ντάσα μου μέχρι τον ουρανό και άλλο τόσο». Η φωτογραφία αυτή κάνει πολλούς να σκέφτονται ότι είναι από το γάμο του Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα ή έστω κάποιο πάρτι του γάμου του ζευγαριού, πριν ή μετά, ενώ η ημερομηνία ταιριάζει με τα αρχικά δημοσιεύματα που μιλούσαν για γάμο το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Λάτρεις της τέχνης Ντάσα Ζούκοβα - Σταύρος Νιάρχος
Η είδηση του αρραβώνα του ζευγαριού έγινε γνωστή το καλοκαίρι από το Page Six, όταν το ζευγάρι μίλησε ανοιχτά για τον επικείμενο γάμο του στο πάρτι για τα 38α γενέθλια της Ντάσα Ζούκοβα, που πραγματοποιήθηκε σε μπαρ της Νέας Υόρκης, με λαμπερούς καλεσμένους και τότε, συμπεριλαμβανομένων των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ντάστιν Γέλιν.

Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος μοιράζονται ένα κοινό πάθος για την συλλογή έργων τέχνης, παρακολουθώντας συχνά μαζί μεγάλες εκθέσεις τέχνης, με την Ρωσίδα εκατομμυριούχο να είναι ένας από τους ιδρυτές του «The Sed» ενός νέου χώρου τέχνης στην Νέα Υόρκη. Την ίδια ώρα, η οικογένεια του Σταύρου Νιάρχου διαθέτει μερικά πολύ σπουδαία έργα τέχνης, όπως το «Yo Picasso» του Πάμπλο Πικάσο (1901), την αυτοπροσωπογραφία του Βίνσεντ Βαν Γκογκ με το μπανταρισμένο αυτί (1889) και το «Green Burning Car» του Άντι Γουόρχολ (1963) ,σύμφωνα με το ArtNews.


Πηγή: iefimerida.gr