Αθηνά Οικονομάκου: Στο σπίτι της έχει καφέ καναπέ! Την παράσταση κλέβει το σχέδιο που έχουν τα μαξιλιάρια!

Το απογειώνουν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Στο σπίτι της έχει καφέ καναπέ! Την παράσταση κλέβει το σχέδιο που έχουν τα μαξιλιάρια!

Η Αθηνά Οικονομάκου ασχολείται πολύ με το σπίτι και όπως έδειξε με μία φωτογραφία στο Instagram, στο σαλόνι της έχει τοποθετήσει έναν υπέροχο καφέ καναπέ. Αυτό ωστόσο που "κλέβει" την παράσταση στην πραγματικότητα είναι το σχέδιο που έχουν πάνω τους τα μαξιλάρια.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι μία γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με το στιλ και όχι άδικα, αφού κάθε της επιλογή παίρνει 10/10 είτε αυτή έχει να κάνει με τα ρούχα της είτε με τη διακόσμηση του σπιτιού της.

Έτσι σε μία φωτογραφία που ανέβασε μέσω Insta Story, φάνηκε ένα σημείο από το σαλόνι της και συγκεκριμένα από τον υπέροχο καναπέ της, τον οποίο έχει στολίσει με τα πιο στιλάτα μαξιλάρια.

Ρίξτε μια ματιά, και θα καταλάβετε γιατί από εμάς παίρνει άριστα αυτή η επιλογή!

Σας βρήκαμε επίσης φωτογραφίες, από την πιο φινετσάτη γωνιά του σπιτιού της, την οποία έχει γεμίσει με φωτογραφίες.

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της που μαρτυράει πως περνάει τις νύχτες με τον Μιχόπουλο!

Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου, που μαρτυράει πως περνάει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο τις νύχτες της!

Η γνωστή ηθοποιός παρά το φόρτο εργασίας της βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένεια της και τους φίλους της! Η ίδια έχει καθημερινά γυρίσματα για την σειρά «Έλα στην Θέση μου», στον Αlpha, όπου και πρωταγωνιστεί, ενώ διαθέτει και την δική της συλλογή κοσμημάτων!

Μάλιστα, στη λίστα των πραγμάτων που έχει να κάνει προστέθηκε το τελευταίο χρόνο και η συνεργασία της με την Μαίρη Συνατσάκη στη δημιουργία ρούχων.

Παρά λοιπόν την πολυάσχολη ζωή της, δεν ξεχνά ποτέ την οικογένεια της ούτε και τους στενούς της φίλους.

Έτσι, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μας αποκάλυψε ότι τις νύχτες προτιμάει να πίνει ένα ποτήρι κρασί μαζί με τον σύζυγό της και φίλους!

Μάλιστα, το ζευγάρι πριν καιρό είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του και είχαμε δει την boho διακόσμηση που έχουν επιλέξει!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος σπίτι