Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Αδειάζει" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! «Την φτύνουν και νομίζει...»

Δε δίστασε λεπτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δε διστάζει λεπτό και "αδειάζει" δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις δηλώσεις που έκανε στην Τατιάνα Στεφανίδου! «Την φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει»!

Η παρουσιάστρια ήταν χθες καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή «Μαζί σου» και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τις σχέσεις που τις χρεώνουν ενώ πέταξε και ένα "καρφί" στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Δόξα τω Θεώ, έχω φίλους με σπίτια στην Αράχωβα, όπως είπε και ο Ουγγαρέζος. Γιατί να το κρύψουμε; Δηλαδή εσύ πληρώνεις τον ΕΝΦΙΑ;» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι συντελεστές του «Πρωινού» παρακολούθησαν σήμερα απόσπασμα της συνέντευξής της και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέγοντας:

«Εγώ θα παραδεχτώ τη Σπυροπούλου άμα πληρώσει εκείνη τον ΕΝΦΙΑ για ένα σπίτι στο οποίο θα φιλοξενεί εκείνη τους φίλους της. Τότε θα βγω δημόσια και θα την παραδεχτώ. Όσο θα φιλοξενείται θα την κράζω. Την τρολάρει η Στεφανίδου και νομίζει ότι της κάνουν πλάκα».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έπος! Η κάμερα τον τραβούσε και δεν είχε πάρει χαμπάρι!

Το περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Το πρωινό», ήταν το απόλυτο έπος! Η κάμερα τραβούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ωστόσο εκείνος δεν είχε πάρει χαμπάρι πως ήταν στον αέρα και έκανε μία αδιανόητο γκριμάτσα!

Η Φαίη Σκορδά ήταν έτοιμη να συνεχίσει στην επόμενη ενότητα της εκπομπής της, όταν είδε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να κάθεται στο κινητό του και να έχει πάρει μία "τρελή" γκριμάτσα.

Τότε αφού έκανε σήμα σε όλους να ησυχάσουν, τον πλησίασε και είπε:

«Γιατί αγόρι μου κάθεσαι έτσι; Θα κάτσεις έτσι και στο διάλειμμα;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά: «Είμαστε στον αέρα»; Το υπόλοιπο πλατό φυσικά ξέσπασε σε γέλια!

Ακόμη μία φορά που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος "έκλεψε" τις εντυπώσεις στο πλατό μετά την ημέρα που απουσίαζε η Φαίη Σκορδά και το λόγο πήρε εκείνος!