Εύη Βατίδου: "Άδειασε" δημόσια πασίγνωστη παρουσιάστρια! «Γυρνάω το κεφάλι όταν τη βλέπω»!

Σε ποια αναφέρεται;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εύη Βατίδου:

Ούτε στιγμή δε δίστασε η Εύη Βατίδου και "άδειασε" δημόσια μία πασίγνωστη παρουσιάστρια που απολαμβάνουμε καθημερινά στην τηλεόραση! Τόλμησε και είπε στην κάμερα «Γυρνάω το κεφάλι όταν τη βλέπω»!

Πρόκειται για μία γυναίκα που δε μασάει τα λόγια της και έτσι δε φοβήθηκε να πει ανοικτά τη γνώμη της για μία παρουσιάστρια με την οποία δεν τα πάει καθόλου καλά.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην Φαίη Σκορδά. Όταν ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε σε ποια παρουσιάστρια γυρνάει το κεφάλι όταν τη βλέπει, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Θες να το πω; Ε θα το πω. Τη Φαίη Σκορδά. Πάμε παρακάτω» είπε και κοίταξε την ρεπόρτερ του Ant1.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Φεύγει αυτό το κανάλι, πάμε στα άλλα»!

Θυμίζουμε πως οι δύο κυρίες εδώ και καιρό έχουν τεταμένες σχέσεις μετά τα σχόλια που είχαν ακουστεί στο «Πρωινό» για το μοντέλο.

Εύη Βατίδου: Μιλάει «ανοιχτά» για τον Αλέξη Κούγια και για το αν του κατέβαλε το ποσό των 93.000 ευρώ!

Για τον Αλέξη Κούγια μιλάει «ανοιχτά» πρώτη φορά η Εύη Βατίδου αλλά και για τον αν του κατέβαλε τελικά το ποσό των 93.000 ευρώ που όρισε το δικαστήριο!

Η ίδια βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στον γάμο, στον Αλέξη Κούγια και για τα 93.000 ευρώ που εκδίκασε το δικαστήριο να του δώσει!

Ο χωρισμός της από τον Αλέξη Κούγια πριν από 12 χρόνια έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα και η Εύη Βατίδου σήμερα αποκάλυψε τα πάντα! Είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν τα έδωσα και ούτε πρόκειται να τα δώσω. Μου τα χάρισε. Ο Αλέξης είναι πολύ καλός πατέρας και είναι πάντα πάνω από τα παιδιά».

Η ίδια, μάλιστα, μίλησε και για τη ζωή της μετά το χωρισμό, αποκαλύπτοντας πως είναι σε σχέση, έχει δεχτεί μάλιστα και δαχτυλίδι από τον σύντροφό της, αλλά δεν σκέφτεται να κάνει πια άλλο γάμο. «Δεν θα μου άρεσε πια να κάνω άλλο γάμο και παιδιά. Δεν μου πέφτει λόγος στη ζωή του άλλου, αλλά δεν θα μου άρεσε ο πρώην σύζυγός μου να ξαναπαντρευτεί. Για τα παιδιά μας δεν θα ήθελα ούτε εμένα να με δω πάλι νύφη, ούτε τον πρώην σύζυγό μου γαμπρό. Νομίζω δεν θα άρεσε ούτε στα παιδιά μας».