Ευαγγελία Αραβανή: Συναντήθηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δε μίλησαν καν! Τι σχολίασε για το My Style Rocks;

«Έλειπε...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευαγγελία Αραβανή: Συναντήθηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δε μίλησαν καν! Τι σχολίασε για το My Style Rocks;

Κι όμως έγινε αυτό που όλοι περίμεναν! Η Ευαγγελία Αραβανή συναντήθηκε σε εκδήλωση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και οι δύο κυρίες δεν μίλησαν καν! Μάλιστα, το μοντέλο σχολίασε και τη νέα σεζόν του My Style Rocks!

Πολύς λόγος έγινε τον τελευταίο καιρό γύρω από τα ονόματα των δύο κυριών, σχετικά με το ποια από τις δύο θα παρουσιάσει το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ.

Ο κλήρος τελικά έπεσε στην Κατερίνα Στικούδη και καμία από τις δύο δεν πήρε την παρουσίαση. Ωστόσο η Ευαγγελία Αραβανή και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως δεν έχουν και τις πιο καλές σχέσεις αφού δεν αντάλλαξαν ούτε γεια όταν συναντήθηκαν από κοντά.

«Το My Style Rocks έχει βγει λίγες μέρες στον αέρα. Είδα πέντε λεπτά και δε μπορώ να το κρίνω. Αλλά από ότι είδα έχουν ανανεωμένο πλατό. Μου έκανε εντύπωση που έλειπε το γεφυράκι που είχαμε όταν το έκανα εγώ». Στη συνέχεια μάλιστα σχολίασε πως δεν είδε καν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Βέβαια και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε πως δεν είδε την Ευαγγελία Αραβανή.

«Πόλεμος» για Σπυροπούλου - Αραβανή και δεν είναι για το My Style Rocks!

Ξέσπασε «πόλεμος» για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ευαγγελία Αραβανή και όχι, δεν είναι για το «My Style Rocks»!

Οι δυο παρουσιάστριες, όπως είχε αναφερθεί, «ξεμαλλιαζόντουσαν» για την θέση της παρουσιάστριας στον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks».

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι το «Just the Two of Us» επιστρέφει στους τηλεοπτικές μας δέκτες από τον Ιανουάριο του 2020 με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, από την συχνότητα του Open.

Αυτό το διάστημα, γίνονται οι συζητήσεις για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή και στην θέση των διαγωνιζομένων.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε μια αποκάλυψη για τον μουσικό διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ευαγγελία Αραβανή θα περάσουν από δοκιμαστικό για να καθίσουν στην καρέκλα του κριτή.

Επίσης, ο τηλεοπτικός σταθμός επιθυμεί να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή ο Νίκος Καρβέλας, ενώ αυτός που αρνήθηκε είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης.