Νάσος Γαλακτερός: Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά σε δημόσια έξοδο με τη γυναίκα και την κόρη τους!

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι! Που τους «τσάκωσαν»;

Νάσος Γαλακτερός: Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά σε δημόσια έξοδο με τη γυναίκα και την κόρη τους!

Σε μια σπάνια δημόσια έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον πρώην σύζυγο της Ρούλας Κορομηλά, Νάσο Γαλακτερό με την γυναίκα του και την κόρη τους.

Μετά τον χωρισμό του από την παρουσιάστρια, ο καλαθοσφαιριστής βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Νάνσυς Ζαμπέτογλου με την οποία απέκτησαν και ένα παιδί.

Ο Νάσος Γαλακτερός πήρε το διαζύγιό του από τη Ρούλα Κορομηλά πριν από 12 περίπου χρόνια και αν και κάποιοι περίμεναν να δουν στα δικαστήρια κάποιον από τους δύο, τελικά εμφανίστηκε ο δικηγόρος που έχει αναλάβει και τους δύο, για να τακτοποιήσει το θέμα. Οι δυο τους φαίνεται ότι είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα από την πρώτη στιγμή και θέλησαν να χωρίσουν όμορφα και πολιτισμένα.

Σήμερα, ο καλαθοσφαιριστής δεν αφήνει λεπτό από το πλάι του τη σύζυγο και τη κόρη του και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μια σπάνια έξοδο σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων μαζί με καλούς φίλους.

Νάσος Γαλακτερός σύζυγος παιδί

Πρώην σύζυγος Ρούλας Κορομηλά

Νάνσυ Ζαμπέτογλου άντρας

Από τη άλλη και η Ρούλα Κορομηλά φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα και η ανάρτηση της στο Instagram έκανε την αποκάλυψη.

Για ποιον λόγο είχαν χωρίσει Κορομηλά - Γαλακτερός;

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός παντρεύτηκαν το 2000 «κεκλεισμένων των θυρών». Επίσημα φωτογραφίες από το γάμο αλλά και την δεξίωση δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, παρά μόνο κάποιες που προέρχονταν από παπαράτσι.

Ωστόσο, περίπου δέκα χρόνια μετά, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει λόγω της φυσιολογικής φθορά του χρόνου. Το διαζύγιο τους ήταν συναινετικό και οι διαδικασίες προχώρησαν με γρήγορους ρυθμούς. Και οι δυο εκπροσωπήθηκαν από διαφορετικό δικηγόρο.

«Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δε ν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι» είχε δηλώσει στο «TV Weekend» ο Νάσος Γαλακτερός.