Ελεάννα Τρυφίδου: Μετά από την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ πήγε ταξίδι στο εξωτερικό! Οι μαγικές εικόνες στο Instagram!

Που πήγε η δημοσιογράφος;

Ελεάννα Τρυφίδου: Μετά από την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ πήγε ταξίδι στο εξωτερικό! Οι μαγικές εικόνες στο Instagram!

Η Ελεάννα Τρυφίδου μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΪ πήγε ταξίδι στο εξωτερικό! Η δημοσιογράφος δημοσίευσε μαγικές μαγικές εικόνες από το ταξίδι της στο Instagram!

Εκτός καναλιού βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η γνωστή δημοσιογράφος. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», σταμάτησε εντελώς ξαφνικά να αποτελεί μέρος της εκπομπής με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρεται on air στο θέμα.

Η ίδια πάντως μετά την αποχώρηση της από το κανάλι έφυγε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.Με χαμόγελο η blue Monday γίνεται κόκκινη και φωτεινή!», γράφει χαρακτηριστικά και ανεβάζει στιγμιότυπα από το ταξίδι.

Ελεάννα Τρυφίδου ΣΚΑΙ

Ελεάννα Τρυφίδου απόλυση

Ελεάννα Τρυφίδου Γιώργος Λιάγκας

Όπως έγινε γνωστό, ο τηλεοπτικός σταθμός ήταν αυτός που ανακοίνωσε στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής το τέλος της συνεργασίας τους

Γιώργος Λιάγκας: «Η ζωή προχωράει»! Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση της Ελεάννας Τρυφίδου από το ΣΚΑΙ!

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Ελεάννας Τρυφίδου από τον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σχολιάζοντας πως η ζωή προχωράει και εξηγώντας πώς θα πορευθεί αυτός και οι συνεργάτες του στο εξής.

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση της αποχώρησης της Ελεάννας Τρυφίδου από το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και από την πλευρά του, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο μέσα από την εκπομπή του.

Έτσι είπε:

«Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά για μένα φέτος. Δοκιμάζομαι πολύ και εγώ και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου. Με την Ελεάνα Τρυφίδου είμαστε φίλοι πολλά χρόνια έχουμε ξεκινήσει σχεδόν μαζί από το Star, κάναμε μαζί ραδιόφωνο αργότερα εκπομπές, μετά ανέλαβε την αρχισυνταξία. Είναι σαν αδερφή μου, είναι σαν οικογένειά μου. Πολλές φορές στη ζωή συμβαίνουν διάφορες καταστάσεις που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις που χωρίζουν τους ανθρώπους. Η ζωή προχωράει, οι άνθρωποι ξαναενωνόνται, οι ικανοί άνθρωποι δε χάνονται. Η Ελεάνα είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος και δε θα πάει χαμένη. Από σήμερα δε θα είμαστε μαζί τουλάχιστον σε αυτή εδώ την εκπομπή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Λιάγκας: «Η ζωή προχωράει»! Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση της Ελεάννας Τρυφίδου από το ΣΚΑΙ!

ΣΚΑΙ: Χαμός με τον Γιώργο Λιάγκα και τα νούμερα! Τρόμαξαν με αυτό που είδαν!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr