Μίνως Θεοχάρης: Αποκάλυψη που σοκάρει! "Με την απόρριψη έχω θέμα, δεν μπορώ να..."

Ο ηθοποιός μίλησε για τα πάντα!

Μίνως Θεοχάρης: Αποκάλυψη που σοκάρει!

"Με την απόρριψη έχω θέμα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ, με ταράζει πάρα πολύ!" O Μίνως Θεοχάρης μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού" και έκανε αποκάλυψη που σοκάρει, τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για το ρόλο του στο Κάτω Παρτάλι!

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν δίστασε να μιλήσει για τον ίδιο και όσα έχουν ακουστεί για εκείνον!

Χαρακτηριστικά δήλωσε για την προσωπική του ζωή, «Δεν τα πηγαίνω καλά με τη χυλόπιτα. Με την απόρριψη έχω θέμα, δεν μπορώ να το διαχειριστώ, με ταράζει πάρα πολύ, με ενοχλεί, με πειράζει πολύ! Λέω… δε συμφωνώ, πιστεύω ότι έχεις άδικο».

Ενώ συνέχισε και αναφέρθηκε και στον ρόλο από τον οποίο τον γνωρίσαμε, «Το Κάτω Παρτάλι μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συγκυρία κι εγώ θα μείνω στο ότι ήμασταν τυχεροί που συνέβη. Όλα τα άλλα ας τα ξεχάσουμε. Τα ξεχνάω όλα τα υπόλοιπα. Τα λεφτά είναι αυτό που λέμε… ξέχνα τα!».

Μίνως Θεοχάρης: Μιλάει για την φιλία του με την «Βίβιαν» του Κάτω Παρτάλι! Τι αποκάλυψε;

Ο Μανόλης και η Βίβιαν είναι οι καλύτεροι φίλοι στο «Κάτω Παρτάλι». Αλλά και στην πραγματικότητα, ο Μίνως Θεοχάρης και η Νάντια Κοντογεώργη είναι δύο πολύ καλοί φίλοι αφού γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, από τότε πού ήταν και οι δύο στη σχολή.


Ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης μιλώντας στο YOU και τον Γιώργο Μπέζα δεν γινόταν να μην αναφερθεί στη φιλία του με την Κοντογεώργη αλλά και πόσο τον έχει βοηθήσει.

Πώς είναι ο Μίνως στην προσωπική του ζωή με τους φίλους του;
Δεν θα πω τίποτα! Οι φίλοι μου είναι το μυστικό μου!

Πόσο σε έχει βοηθήσει στη δουλειά η κολλητή σου Νάντια Κοντογεώργη;
Η Νάντια με έχει βοηθήσει να είμαι αυτός που είμαι, σε όλες μου τις εκδοχές, με όλους τους τρόπους που βοηθάει ένας άνθρωπος κάποιον που αγαπάει.

Έχεις κάποιο παράπονο από εκείνη και δεν της το έχεις πει;
Όχι! Κανένα! Της τα λέω όλα...

Ποια ήταν η τελευταία συμβουλή που σου έδωσε και της έδωσες;
Να κάνουμε αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους. Την ανταλλάσσουμε συχνά αυτήν τη συμβουλή!