Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Είμαι γύρω στα 7 χρόνια μόνη μου, έχω χάσει το λογαριασμό»

Ο λόγος για...

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Είμαι γύρω στα 7 χρόνια μόνη μου, έχω χάσει το λογαριασμό»

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της πως είναι «πάνω από 7 χρόνια μόνη της και πως νιώθει πλέον πως έχει χάσει τον λογαριασμό».

Το «Καφέ της Χαράς» είναι ένα ομαδικό σπορ, είμαστε όλοι συγκροτημένοι και επαγγελματίες, δεν μπορώ αυτά τα «αγαπημένοι», ξερνάω. Ξερνάω με τα “καλά καμαρίνια”. Ξέρω παραστάσεις που έχουν παίξει μπουνιές και το αποτέλεσμα επί σκηνής ήταν τέλειο. Φυσικά και έχω μαλώσει, δουλεύω πάρα πολλά χρόνια για να μην μου τύχει. Είμαι πάρα πολύ σκύλα, μπορεί να μη μου φαίνεται, στο θέατρο με λένε «Φράου». Δεν μου αρέσει καθόλου να γελάνε, δεν μου αρέσει ο χαβαλές, δεν μου αρέσει να έρχονται αδιάβαστοι.

Ο σκηνοθέτης έβαλε το χεράκι του για να κάνω μπότοξ στα τελευταία γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς». Δεν ήθελα ποτέ να κάνω την ωραία, είναι θέμα καλαισθησίας του πλάνου. Δεν μου άρεσε ποτέ ο εαυτός μου, τον σιχαίνομαι. Είμαι βαθιά συμπλεγματικός άνθρωπος, δεν μπορώ τον εαυτό μου, τη φωνή μου, το πώς παίζω.

Όταν είμαι επαγγελματικά τέλεια ποιος τα χέ… τα προσωπικά. Είμαι γύρω στα 7 χρόνια μόνη μου, έχω χάσει το λογαριασμό», είπε η Τζόυς Ευείδη.

Σοκ προκάλεσε ωστόσο και η είδηση πως ηθοποιός στραγγάλισε τη συντροφό του, και την έθαψε στον κήπο τους!

Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός υποδέχτηκε το νέο μέλος στην οικογένεια της και δεν το έμαθε κανείς!

Το νέο μέλος στην οικογένεια της υποδέχτηκε αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός και δεν το έμαθε κανείς. Το αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της.

Μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για όλα και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως έγινε γιαγιά χωρίς να το μάθει κανείς.

Ο λόγος για την ηθοποιό Νένα Μεντή, η οποία δεν σταματά να απολαμβάνει όμορφες στιγμές και με το εγγονάκι της.

Μια γυναίκα ηθοποιός μπορεί να είναι καλή μητέρα; Πάντα το είχα απορία αυτό…

Η καλύτερη! Γιατί ξέρει από παιχνίδι! Που να δεις τώρα, που έχω και έναν εγγονό 15 μηνών. Έχω πάθει τρέλα μαζί του, δεν υπάρχει αυτή η ευτυχία.

Ισχύει αυτό που λένε πως «του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου»;

Εκατόν δύο φορές! Είναι άλλο πράγμα να είσαι γιαγιά. Γιατί έχεις κάνει τη διαδρομή σου και έχεις άλλη ωριμότητα. Ξέρεις πια, τι σκατά είναι η ζωή. Και τι ωραία συγχρόνως!

Νένα Μεντή ηθοποιός γιαγιά

Μεγαλώνοντας ο άνθρωπος, πετάει από πάνω του τα περιττά;

Όχι, όλοι! Βλέπω άλλους γύρω μου που τα κρατούν σαν κόρες οφθαλμού. Είναι θέμα ανθρώπου. Εγώ θέλω να κρατάω τα απαραίτητα, δεν χρειάζονται τα άλλα. Ούτε τα πολλά λεφτά χρειάζονται. Αρκεί να περνάς αξιοπρεπώς, να μην ζορίζεσαι σε πράγματα πολύ βασικά όπως να πληρώσεις τους λογαριασμούς ή να πας μια εκδρομή.

Πάτε συχνά εκδρομές;

Με την παράσταση που κάνω τώρα, τη «Μαρίκα» στο θέατρο Χώρα, δεν έχω χρόνο για τίποτα. Αλλά μου αρέσουν οι εκδρομές. Η Φύση και το Βουνό! Έχω ένα σπίτι στη Σύρο και τα καλοκαίρια πάω εκεί και κάθομαι. Στην Αθήνα, θα δω τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα σινεμά. Μόνη μου ή με τον άνδρα μου. Και μετά θα πάμε στο ταβερνείο να φάμε. Αυτή είναι η μεγάλη απόλαυση και διασκέδαση για μένα! Και κάποιοι φίλοι που μπορούμε να πούμε δυο κουβέντες και να γελάσουμε λίγο.Baby boom! Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειας!