Σία Κοσιώνη: Είδε τον εαυτό της και έμεινε άφωνη! Η φωτογραφία που προκάλεσε σχόλια!

"Έριξε" τα social media!

Σία Κοσιώνη: Είδε τον εαυτό της και έμεινε άφωνη! Η φωτογραφία που προκάλεσε σχόλια!

Η Σία Κοσιώνη είδε τον εαυτό της και έμεινε άφωνη! Η φωτογραφία της προκάλεσε αρκετά σχόλια, τόσο για την ίδια και την αστεία της εικόνα, όσο και για τον τρόπο που το αντιμετώπισε!

Η ίδια αντίκρισε τον εαυτό της σε εξώφυλλο περιοδικού και δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της!

Αναφέροντας λοιπόν πως το συγκεκριμένο απόκτημα ήταν δώρο, η παρουσιάστρια, με ενθουσιώδες βλέμμα μοιράστηκε το "αστείο" σκηνικό με τους ακόλουθούς της και έγραψε χαρακτηριστικά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "Το πιο πρωτότυπο δώρο που έλαβα φέτος ήρθε απο τον efkonstantinos! Βγαίνω και σε γριφολεξο! Άλλωστε και η ζωή μας ένας γρίφος είναι που αναζητάμε τη λύση του διαρκώς. Με την ευχή να χαιρόμαστε κάθε δευτερόλεπτο αυτής της μοναδικής περιπέτειας καθημερινά, σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη, γεμάτη χρονιά!"

Ωστόσο η ίδια είχε κάνει πρόσφατα και μια απρόσμενη εμφάνιση, με κόκκινη τουαλέτα που σίγουρα θα ζηλέψετε...

Σία Κοσιώνη: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Η φωτογραφία που δεν ήθελε να βγάλει!

Η Σία Κοσιώνη έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, σε μία φωτογραφία που αν το επέλεγε δεν θα έβγαινε!

Πάντως η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ... τρόλαρε τον εαυτό της!

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση είναι η Σία Κοσιώνη, την οποία βλέπουμε καθημερινά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Συνήθως η Σία είναι πιο χαμογελαστή, αλλά σε ένα πλάνο "βγήκε" όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, δηλαδή αρκετά... σφιγμένη.

Σία Κοσιώνη: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τον δικό της... Σουπερμαν!

Η ίδια τρόλαρε μετά το δελτίο τον εαυτό της, ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram, γράφοντας: «Και μού’ λέγε ο Παντελής απο το κοντρόλ λίγο πριν το δελτίο «γέλα ρε παιδι μου λίγο»! Χαμπάρι εγώ...».

Δείτε την

Σία Κοσιώνη: Έτσι όπως δεν την έχει ξαναδεί στις διακοπές της! «Δεν σώζομαι»!

Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί πόζαρε στις καλοκαιρινές της διακοπές η Σία Κοσιώνη. «Δεν σώζομαι», είπε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΙ μετά από μια δύσκολη χρονιά έφτιαξε τις βαλίτσες της και αναχώρησε για τις διακοπές της μαζί με τον γιο της, Δήμο.

Η Σία Κοσιώνη, έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της και τώρα θα περάσουν πολύτιμο χρόνο μαζί μακριά από την πρωτεύουσα. Μάλιστα, ο μικρός της έκανε το πρώτο ταξίδι της ζωής του!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία της. Η ίδια δοκιμάζει τις ικανότητές της στο κανό. «Κουπί το χειμώνα, κουπί και το καλοκαίρι! Δεν σώζομαι!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σία Κοσιώνη διακοπές