Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης "πρόδωσε" πόσα λεφτά παίρνει από τη σειρά!

Κι όμως δεν είναι το ποσό που φαντάζεστε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης

Ο Λεωνίδας Κακούρης, τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα από το ρόλο του «Δούκα Σεβαστού» από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», "πρόδωσε" σε δηλώσεις που έκανε, πόσα λεφτά παίρνει περίπου!

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο αγαπημένο ηθοποιός, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις αμοιβές των μελών της σειράς.

Έτσι, όπως εξήγησε, τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί, δεν έχουν καμία σχέση με τα λεφτά που έπαιρναν οι πρωταγωνιστές πριν από μερικά χρόνια, μιας και ακόμα διανύουμε χρόνια κρίσης.

Ναι μεν, το καστ των «Άγριων Μελισσών» πληρώνεται καλά, αλλά όχι όσο θα περίμενε κανείς! Παράλληλα αναφέρθηκε και σε μία αλλαγή που πρόκειται να δούμε στην επιτυχημένη σειρά και έχει να κάνει με τις ώρες στις οποίες θα προβάλλεται.

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε:

Στο μεταξύ ρίξτε μια ματιά, στις σημερινές εξελίξεις της δημοφιλούς σειράς του Ant1.

Λεωνίδας Κακούρης: Η αποκάλυψη για τα παιδιά του που δεν περιμέναμε! «Ο γιος μου είναι 9 ετών και πολλές φορές...»

Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έκανε ο Λεωνίδας Κακούρης για τα παιδιά του. Ο γνωστός ηθοποιός είπε πως «ο γιος του είναι 9 ετών και πολλές φορές είναι πιο ώριμος από εκείνον».

Ο πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες έδωσε συνέντευξη στην Real Life και μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένεια του.

Ο ηθοποιός που έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του Αλίκη και τα δυο τους παιδιά, τη 13χρονη Ηλιάνα και τον 9χρονο Βαγγέλη αποκάλυψε πως στην πραγματική του ζωή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε μέσα από τον ρόλο του στη σειρά.

«Πως είναι ο Δούκας; Καμία σχέση! Δεν πιστεύω στη μέθοδο ούτε της φωνής ούτε της βίας, ούτε του «εγώ ξέρω κι εσύ δεν ξέρεις τίποτα».

Ο γιος μου είναι εννιά ετών και πολλές φορές είναι πιο ώριμος από εμένα. Μπορεί να τον μαλώσω για κάτι και, αν έχει δίκιο θα μου απαντήσει και θα με βάλει στη θέση μου. Είναι και τα δυο «καλλιτεχνάκια», ο μικρός παίζει κρουστά από παρτιτούρα αν και δε μελετάει πολύ και ασχολείται με τον χορό. Η κόρη μου κάνει εναέρια γυμναστική και χορό. Τα παιδιά μου, δεν βλέπουν τη σειρά. Προσπαθώ να τους περάσω ότι δεν είναι κάτι τρομερό το γεγονός ότι ο μπαμπάς τους δουλεύει στην τηλεόραση».