Αδιανόητο! Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν από την Αγγλία και έγιναν... αναμνηστικά!

Κοντεύουν να ξεπουλήσουν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδιανόητο! Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν από την Αγγλία και έγιναν... αναμνηστικά!

Αδιανόητο είναι αυτό που συνέβη με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, λίγο αφού έφυγαν από την Αγγλία! Οι δύο τους έγιναν δημοφιλή αναμνηστικά και πουλάνε σαν τρελοί!

Κοψοχρονιά δίνουν τα σουβενίρ από το γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, οι έμποροι στην Αγγλία, και συγκεκριμένα, όσοι βρίσκονται στο Ουίνσδορ, όπου το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018.

Από τότε που τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν πως ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μέγκαν θα αποποιηθούν τον βασιλικό τους τίτλο και θα πάψουν να λαμβάνουν δημόσιους πόρους μετά την απόφασή τους να απομακρυνθούν από τη βασιλική οικογένεια, οι έμποροι πουλάνε τα σουβενίρ με το ζευγάρι «κοψοχρονιά».

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρι αγγλία

Σήμερα, ο Πρίγκιπας Χάρι έφτασε στον Καναδά προκειμένου να βρει την αγαπημένη του, η οποία είχε φύγει από την Αγγλία εδώ και μερικές μέρες.

Μερικά από τα προϊόντα που απεικονίζουν τον Χάρι και τη Μέγκαν και πωλούνται μισοτιμής, είναι κούπες, κουτιά για μπισκότα και τσάι, καθώς και διάφορα άλλα αναμνηστικά από τον βασιλικό τους γάμο. Χαρακτηριστικό είναι επίσης, πως οι πετσέτες τσαγιού πουλιούνται με 70% έκπτωση στην ιστοσελίδα του John Lewis.

Μέγκαν Χάρι αναμνηστικά

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Το δόλιο σχέδιο της Ελισάβετ που δεν έγινε ποτέ! Τι είχε ετοιμάσει για το ζευγάρι;

Στη δημοσιότητα βγήκε το δόλιο σχέδιο που είχε ετοιμάσει η Βασίλισσα Ελισάβετ για την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι μετά την παραίτησή τους, που τελικά δεν έγινε ποτέ! Κάτι πολύ χειρότερο περίμενε το ζευγάρι!

Το ζευγάρι σόκαρε τη βασιλική οικογένεια με την απόφασή του να παραιτηθεί από τα βασιλικά του αξιώματα και να αποποιηθεί τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Η Ελισάβετ δεν ήθελε φυσικά να το αφήσει να περάσει έτσι, και θέλησε να υποβιβάσει τους δυο τους σε Κόμη και Κόμισσα του Ντάμπαρτον.

«Ο τίτλος του Σάσεξ είναι ένας από τους αρχαιότερους στη βασιλική οικογένεια και είχε δοθεί στον Χάρι πριν από τον γάμο του με την Μέγκαν μαζί με άλλους τίτλους. Η αφαίρεσή του ήταν ένα ενδεχόμενο που εξετάστηκε σοβαρά και συζητήθηκε στα υψηλότερα επίπεδα» αναφέρει άνθρωπος μέσα από το Buckingham.

Στο μεταξύ, η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη φύγει από την Αγγλία ενώ σε λίγες μέρες ακολουθεί και ο Χάρι.