Δέσποινα Βανδή: Βγήκε στην σκηνή και η κόρη της συγκινήθηκε! Το στιγμιότυπο που "έριξε" το Instagram!

"Τρυφερή" στιγμή!

Δέσποινα Βανδή: Βγήκε στην σκηνή και η κόρη της συγκινήθηκε! Το στιγμιότυπο που

Είναι γνωστό πως η Δέσποινα Βανδή και η κόρη της έχουν μια πολύ στενή σχέση και αυτό φάνηκε για ακόμη μια φορά! Η τραγουδίστρια βγήκε στην σκηνή και η μικρή της συγκινήθηκε! Η ίδια μάλιστα ανέβασε το στιγμιότυπο και "έριξε" το Instagram!

Οι δυο τους είναι αυτοκόλλητες, και αγαπάνε τόσο πολύ η μία την άλλη που δεν κρύβεται, και να ήθελαν!

Η κόρη της βρέθηκε στο κέντρο όπου τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή και έβγαλε βιντεάκι, την ώρα που η μαμά της ήταν στην σκηνή. Όπως ήταν αναμενόμενο, η γλυκιά τους στιγμή προκάλεσε "πανικό" στα social media, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Δέσποινα Βανδή κόρη βίντεο

Δείτε επίσης την εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή: «Έχω περάσει δύσκολες μέρες, τα παραμύθια σταματάνε στον γάμο...»

Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε παρέα με την κόρη της Μελίνα και «έριξε» το Instagram!

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε με την κόρη της Μελίνα και έριξαν το Instagram με τις υπέροχες φωνές τους.

Η μαμά της είναι τραγουδίστρια και η 15χρονη Μελίνα όπως όλα δείχνουν έχει πάρει το ταλέντο της μαμά της, η οποία την θεωρεί όπως έχει πει καλύτερη απ’ εκείνη.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μοναδικό βίντεο με την Μελίνα, όπου τραγουδούν μαζί. Μαμά και κόρη ερμηνεύουν το κομμάτι Can’t Help Falling In Love του Elvis Prisley και οι φωνές τους ταιριάζουν απόλυτα.

Εντωμεταξύ δείτε την Μελίνα να τραγουδάει και στο κέντρο που εμφανίζεται η μαμά της

Δέσποινα Βανδή: Ένας όμορφος κύκλος στην ζωή της έκλεισε! Το δημόσιο «ευχαριστώ»!

Ένας όμορφος κύκλος στην ζωή της Δέσποινας Βανδή έκλεισε και θέλησε να πει ένα δημόσιο «ευχαριστώ» σε όσους βρέθηκαν δίπλα της.

Η τραγουδίστρια χθες αποχαιρέτησε το κοινό του X-factor, αφού έγινε ο τελικός, όπου και βγήκε ο μεγάλο νικητής που κέρδισε το έπαθλο. Ποιος παίκτης κέρδισε το παιχνίδι;

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε ένα βίντεο από την κοινή εμφάνιση που έκανε επί σκηνής με την Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Γιώργο Θεοφάνους, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της και την κριτική επιτροπή, ενώ συνεχάρη τον μεγάλο νικητή και τους συμμετέχοντες.

«Τελειώσαμε χθες λοιπόν αυτό το μεγάλο ταξίδι του Χ-Factor. Με μια αγκαλιά από πανέμορφα τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους και πόσα άλλα που θα ήθελα να πούμε από αυτά που έχει γράψει και δεν είπαμε! Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες που κάναν τη ζωή μου πιο εύκολη σε αυτό μου το εγχείρημα, της παρουσίασης και ελπίζω κι εγώ να μην τους δυσκόλεψα ιδιαίτερα! Λήδα δε θα μπορούσα χωρίς εσένα και το ήξερα από την πρώτη μέρα που είπα το ναι! Περικλή μου και Άκη είστε υπέροχοι! Νίκη, Τζούλια και αγαπημένη μου Τζο! Φυσικά την όμορφη παρέα των ταλαντούχων κριτών και του Άρη Μακρή που πραγματικά ήταν εξαιρετικός! Τον Βαγγέλη μας που χωρίς αυτόν τίποτα δε θα ήταν on time! Την Τσέιλι για τις υπέροχες χορογραφίες και τους μοναδικούς μας χορευτές και γενικότερα όλο τον κόσμο που είναι πάρα πολλοί και συνέβαλαν στο να βγει αυτό το show! Συγχαρητήρια στον Γιάννη Γρόση και σε όλα τα παιδιά! Είναι τόσο ταλαντούχα που το μόνο που τους λείπει είναι η δισκογραφία για να συνεχίσουν στο ταξίδι της μουσικής πιο επαγγελματικά! Και φυσικά τους αγαπημένους μου Mi-Ro, Βασίλη Μπουλούμπαση, Βάσω Νακοπούλου, Έλενα Βαζούρα και Παύλο Μαυροειδή, που ήταν κοντά μου συνέχεια! Περικλή! «Πλατουλιτσα»! Τέλος!» , έγραψε στη λεζάντα που το συνόδευε.