Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Διήμερο ποντιακό γλέντι για την γιορτή του! Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο!

Αποκλειστικό υλικό! Τους υποδέχτηκε με αγκαλιές η αδερφή του!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Διήμερο ποντιακό γλέντι για την γιορτή του! Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο!

Διήμερο ποντιακό γλέντι στήθηκε για την γιορτή του Σάκη Τανιμανίδη και εννοείται πως στο πλευρό του ήταν όπως πάντα η αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα! Το Youweekly.gr έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο!

Έχοντας ήδη επιστρέψει από τις Φιλιππίνες και την περασμένη εβδομάδα από ένα ταξίδι-έκπληξη στον παππού και τη γιαγιά της Χριστίνας που ζουν στη Λαμία, ο Σάκης και η σύζυγός του αποφάσισαν να επισκεφτούν και τη δική του οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, αφού πλησίαζε και η μέρα της ονομαστικής του εορτής. Το ζευγάρι αναχώρησε αεροπορικώς για τη συμπρωτεύουσα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκε με μια ζεστή αγκαλιά η μικρότερη αδερφή του Σάκη, Κασσιανή, η οποία, μάλιστα, έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό μόλις τους είδε να βγαίνουν από την αίθουσα αφίξεων.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης

Κανονικό ποντιακό γλέντι στήθηκε την πρώτη μέρα στο σπίτι των γονιών του, με την παρουσία, μάλιστα, και του νιόπαντρου αδερφού του, Παναγιώτη, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του, Βούλα, ενώ αργότερα ακολούθησε νυχτερινή βόλτα στα στέκια της πόλης για να δει τους κολλητούς του ο Σάκης. Τη μέρα της γιορτής του, πάντως, ο Σάκης και ενώ από το πρωί δεχόταν τηλεφωνικά και στα social media ευχές από επώνυμους και ανώνυμους, αποφάσισε να βγάλει έξω όλη την οικογένεια για να τους κάνει το τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, δείχνοντας συγκινημένος, όπως είναι πάντα άλλωστε όταν βρίσκεται μαζί τους. Η δήλωση που έκανε τα λέει όλα: «Σήμερα που γιορτάζω έχω όλα όσα χρειάζομαι... την οικογένειά μου και υγεία!». Και σίγουρα, αφού έχει αυτά τα δύο αισθάνεται τυχερός!

Αδερφή Σάκη Τανιμανίδη

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι τα είχε "σπάσει" σε γνωστό κέντρο διασκέδασης και είχαν κυκλοφορήσει βίντεο και φωτογραφίες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Έτοιμοι να γίνουν γονείς! Το μωρό που την τρέλανε! Φωτογραφίες ντοκουμέντο...

Αποκλειστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο από το μωρό που τρέλανε την Χριστίνα Μπόμπα! Έτοιμη να γίνει μητέρα η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη...

Σαν να μπήκε στο μυαλό χιλιάδων θαυμαστών της που θέλουν να τη δουν ευτυχισμένη. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έχει γεννηθεί για να γίνει μητέρα και όσοι δεν το πιστεύουν, φτάνει να δουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε κατ' αποκλειστικότητα το YOU, όπου κρατάει το παιδί μιας φίλης της.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Έξω από το αεροδρόμιο! Στην αγκαλιά της μαμάς του πριν το... αντίο!

Δεν χρειάστηκε πολύ για να μπει στο... πετσί του ρόλου, αφού αμέσως άρχισε να κάνει παιχνίδια με το χαριτωμένο βρέφος και να το «πνίγει» με φιλιά και αγκαλιές, ενώ εκείνο με τη σειρά του τής χαμογελούσε από χαρά. Αυτή την περίοδο η γοητευτική σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη μπορεί να έχει επικεντρωθεί στο «Voice», το οποίο συμπαρουσιάζει με τον Γιώργο Λιανό με τεράστια επιτυχία, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης φτάνουν στο 40%, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η οικογένεια είναι στο πίσω μέρος του μυαλού της. Κάθε άλλο, αφού σε αυτή την έξοδο της περασμένης Τετάρτης βρισκόταν μαζί της και ο Σάκης Τανιμανίδης, με τον οποίο είναι στα καλύτερά τους.

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα μωρό

Το μήνυμα ελήφθη...

Χριστίνα Μπόμπα παιδί

Πολλοί μπορούν να εκλάβουν τα παραπάνω φωτογραφικά στιγμιότυπα ως ένα μήνυμα της Χριστίνας στον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, κάτι που δεν χρειαζόταν όμως, καθώς εκείνος δεν έχει κρύψει πως μεγάλη του επιθυμία μετά τον γάμο είναι ο ερχομός ενός παιδιού. Το ζευγάρι έφαγε μαζί σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και στη συνέχεια πήγε για να ετοιμάσει βαλίτσες. Προορισμός τους το Μόναχο, όπου πέρασαν το Σαββατοκύριακο μαζί με φίλους.

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ